100 Ks Zelený Alebo Biely Kríž Vyrovnanie Recyklovateľné Plastové Dlaždice Vyrovnanie Systému Dištančné Dlažba A Obklady Dlažby 2020


Štítky: guľôčky rozpera, modrá rozpera, polica rozpera, kokosové škrupiny rozpera, pierko rozpera, obyčajný rozpera, cz rozpera, lambda rozpera, voľné rozpera, sova rozpera.

€3.97 €5.52
  • Skladom
  • w105107


Popis:

100% Nový.

materiál: PP

veľkosť: Priemer 3 cm, umiestnenie šírka 0.15 cm

Priemer 3 cm, umiestnenie šírka 0.2 cm

Priemer 3 cm, umiestnenie šírka 0,3 cm

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

O Obrázok Fotografie výrobkov sú dodržiavať.Farba produktu sa môže líšiť z dôvodu blesk kamera, osvetlenie, nastavenie monitora.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

O Dopravu

Po uhradení ceny z objednávky, Budeme poslala zásielku do 5 pracovných dní s výnimkou Sviatkov.KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru.O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny, O Vrátiť V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám.Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak anythins je poškodený alebo chýba.Nechceme vrátiť prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.

Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku.Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky.

O Spätnú Väzbu

Robiť nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky.Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás.My sa budeme snažiť uspokojiť vás.Prijímanie Adresu Napíšte vaše celé meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno.Napokon sme sa nemusíte prevziať zodpovednosť.


  • materiál: PP
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty