Stredovej Konzoly Opierkou Kryt pre Toyota Tacoma 2016-2018, Neoprénové Vodotesný stredovej Konzoly Kryt, Kryt lakťovej opierky


Štítky: honda jazz plastové, honda euro, pre toyota camry 55, honda civic pásky, značka x, toyota, c4 picasso okno, land cruiser sedadla, 2009 camry, pre hyundai matrix kompresora, kapota podporu.

€5.80 €8.18
  • Skladom
  • w109904


1.Vhodné pre TACOMA 2016-2018 DOKONALE.Presne navrhnuté pre Tacoma 2016-2018, bude chrániť vaše stredovej konzoly veľmi dobre a bude To dosť tesný zapadajú, keď ho umiestniť nad konzoly a nebude vykazovať žiadne známky prichádza voľné.

2.ZVYŠUJE VAŠE ARMEST POHODLIE.Tento stredovej konzoly kryt náplň s mäkké Neoprénové, aby bolo dostatočne komfortné na vaše rameno odpočinku, ktoré musia zmierniť stres lakeť pri jazde a udržujte svoje rameno z potenie na stredovej konzoly.

3.JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA.Stredovej Konzoly Opierkou Chránič navrhnutý s pružný elastický Neoprén.Je pre vás ľahké opraviť na stredovej konzoly vozidla, Bez potreby akéhokoľvek náradia, je to naozaj jednoduchá inštalácia.

Materiál:guma

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 * Kryt Lakťovej Opierky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty