Urýchľovač peadal plyn peadal odpoveď radič PRE HYUNDAI GENESIS VŠETKY MOTORY 2009+


Štítky: hiunday i25, hyundai ix35 tuning, lnk304, auto bluetooth prijímač hyundai, asus tf201, tlačidlo ford kuga, hundai, elektrický výťah magnet, lnk306, 220v generátor s permanentným magnetom.

€89.80 €113.67
  • Skladom
  • w112133


Čo je elektronický plyn radič ?

elektronické plyn radič je plyn odozvy regulátora.Odstraňuje odpoveď oneskorenie na váš elektronický plynový pedál.Efektívne, umožňuje váš motor reagovať rýchlejšie.Výsledkom je, že vaše auto môžete zrýchliť rýchlejšie.Ste zaplatili veľa peňazí pre vaše auto, ale keď ste stlačte plynový pedál, máte pocit, že ste stlačením huba.Všimli ste si niekedy, že staré autá boli viac citlivé?

Máme pre vás riešenie!!

Elektronické plyn regulátor má 5 rôznych ovládacie režimy: ANI, ES, AC, SP, HORE.celkovo je to, čo nás robí iná než ostatné.elektronické plyn radič je programovateľné podľa vášho želania v rámci vášho auta

Režim funkcia úvod:

SIEŤOVÝ Režim (Pohodlné režim)

AC Režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 .Maximálne zrýchlenie a výkon až 30% .

SP Režim (režim Šport)

SP Režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 a uchytenie volantu, tesné alebo hit úroveň 1 pre jemné, hladké zrýchlenie.Maximálne zrýchlenie a výkon až o 60% .

AŽ Režim ( Závodné Režim )

DO Režimu ponuky (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 a uchytenie volantu, tesné alebo hit úroveň 1 pre jemné, hladké zrýchlenie.Maximálne zrýchlenie a výkon až 95%

ES Režim (ekonomika Režim)

ES režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, je určené pre ekonomiku tým, že zníži čas odozvy akcelerátora.Tiež užitočné, keď ste na cestách a hľadajú niečo viac ovládanie škrtiacej klapky pri indexovom prehľadávaní.šetriť palivo 5-10% .

ANI Režim (Normálny Režim)

Prináša vozidla späť na štandardné

AKO TO FUNGUJE

Na Eittar je najnovšie vylepšenie výkonu pre vaše vozidlo.Je určený na zníženie oneskorenia vo vašom vozidlá, lietať bankovým pedála tým, že menia vozidlá plyn krivky.

Ostrejšie / Hladšie zrýchlenie

Vylepšené zrýchlenie pod zaťažením situáciách, ako vlečenie alebo lezenie hills

Vhodné pre Automatické aj Manuálne prevodovky

Jednoduchá 5 minút montáž bez špeciálneho náradia

Prečo by som mal používať Eittar elektronickej škrtiacej klapky regulátora?

Nové vozidlá, ktoré sa menia každý rok, hlavne preto, že vývoj elektroniky.Systémy vozidla, ktoré boli mechanicky ovládané sú teraz pod kontrolou vozidla počítača.Jeden takýto nový systém je elektronické ovládanie škrtiacej klapky, známy ako " drive-by-wire.

V drive-by-wire systém eliminuje konvenčné mechanicky ovládané systém, ktorý bol používaný od začiatku autá.Štandardné mechanicky ovládané plynový pedál používa kábel pripojený z pedál akcelerátora tela.Keď stlačí nadol na pedál, kábel otvorí plynovú dosku, čo umožňuje vzduchu prechádzať do motora.Motora ot / MIN je priamo úmerná uhlu plyn dosky.

S drive-by-wire, kábel je nahradený elektronicky riadený systém pomocou pokročilých elektromechanické pohony, miesto kábel, urýchľovač pedál poloha snímača je napojené na plynový pedál.Senzor,ktorý je potenciometer, určuje poloha plynového pedálu a signály tieto informácie vozidla ECU, v poradí, príkazy na ovládanie škrtiacej klapky motora ak chcete otvoriť alebo zatvoriť plynový ventil.

Máte Pocit, že vaše plynový pedál Huba ?

V drive-by-wire systém má svoje obmedzenia, avšak hlavným problémom je, že plyn odozvy je výrazne pomalšie.Plyn odpoveď, tiež známy ako vozidla reagovať, je miera toho, ako rýchlo sa spaľovací motor môže zvýšiť svoj výkon z nízkych OTÁČOK na vyššiu silnejšie ot. / MIN., v reakcii na vodiča žiadosť o zrýchlenie; tlačí na pedál nadol.Plyn odpoveď je často jumbled s lepším výkonom; avšak plyn odpoveď je vlastne meranie čas potrebný na zmenu vo výkone.

Ovládače všetkých oceniť potrebu rýchlosť a vzrušenie tlačí naše autá na novšiu limity a pomalší plyn odpoveď bude len zvyšuje čas potrebný na získanie vaše vozidlo je max výkon.Na riešenie problému s automobilovým svete vyvinula nový systém prepísať pôvodné elektronické ovládanie škrtiacej klapky nastavenia, ktoré majú výrazné časové oneskorenie.Pedál Veliteľ Plyn Radič, je skvelý doplnok k dodať, že extra "WOOW" na váš drive-by-wire vozidla.


  • Číslo Modelu: DJ0223
  • Názov Značky: eittar


Napísať recenziu

Súvisiace produkty