Doprava zadarmo 1-1/2" 38 mm Polyester Grosgrain Páse s nástrojmi #260 scarlet 20yards/veľa Pevné Pásky urob si sám hairbows Deti darčekový balíček


Štítky: vlasy luk páse s nástrojmi dodávky, japonsko čipky, vlastné grosgrain páse s nástrojmi, žakárové páse s nástrojmi, české čipky stuhou, saténová kravata, 10 mm čipky, krk páse s nástrojmi kravatu, výrez čipky, 20 čipky.

€9.85
  • Skladom
  • w116533


USA $ 15.60 /veľa USA $ 12.35 /veľa USA $ 7.28 /veľa USA $ 50.09 /veľa USA $ 9.36 /veľa USA $ 19.50 /veľa USA $ 20.80 /veľa USA $ 52.00 /veľa

Vitajte na našich www.sarisanci.sk store ,vďaka !

Máme 196 farby, každá farba minimálne množstvo je 20yards.A ak potrebujete veľké množstvo pls neváhajte a kontaktujte nás pre viac zliav.

Keď ste si vybrali farbu, Prosím, pozorne si prečítajte úvod!

Vezmite prosím na vedomie, že páse Farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitory.Ak potrebujete farbu veľmi presné si môžete kúpiť naše farby karty ako prvý.To zahŕňajú všetky 196 farby.

Obrázky farieb a dopĺňa takto:

Položka špecifiká:

Stav: Nové, a to úplne nové, nepoužité, neotvorené, nepoškodený položky (vrátane ručne vyrábané predmety).

Pás S Nástrojmi Typ: Grosgrain

Šírka:1-1/2"(38 mm)

Materiál:100% Polyester

V balení

Všetky výrobok bude starostlivo balené a dodávané v case alebo obal.

Platobné podmienky:

1.Platíte s Alipay konta

2. Nemusíte Alipay konta platiť týmto spôsobom, kliknite na tlačidlo Alipay tlačidlo, keď idete cez pokladne a pozrite sa na odkaz zaplatiť prostredníctvom kreditnej karty.

Spôsob Dopravy I:

Dodacia lehota: trvá približne 8 až 19 pracovných dní pre USA a väčšiny krajín a 20-35 pracovných dní po celom svete(Španielsko, Brazília, Rusko môže trvať dlhší čas, než USA).Sme schopní prijať akúkoľvek zodpovednosť za žiadne colné odkladu alebo dane, ako tranzitný čas je vysoko závislá a poskytujeme na Miestne Poštové Služby.

Ak potrebujete rýchlejšie express mail doprava, pls vyberte EMS alebo DHL pred vašej platby.

Spôsob dopravy II:

Poskytujeme bezplatné rýchle doručenie prostredníctvom EMS (Express Mail Service) pre poradie sumu vyššiu ako USD150.00 (Russia získať zadarmo EMS poštovné len pre objednávky sumu vyššiu ako USD220.00, pretože vysoké náklady na dopravu).

Dodacia lehota: EMS trvá asi 7-8 pracovných dní do USA.a väčšine krajín.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš pokračovať, môžeme ponúknuť nielen kvalitné položky, ale aj najlepšie služby po predaji, budete mať nezabudnuteľný zážitok za kvalitu našich produktov a služieb.

1. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

2. Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, o podniku, prosím, kontaktujte ma voľne

3. Ak nie ste spokojní s položkami z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Môžeme spoločne pracovať na vyriešenie akýchkoľvek dipute.

Ak máte akýkoľvek dotaz, návrhy alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.Budeme viac než radi pomôžeme!Snažíme sa reagovať na e-maily do 24 hodín - možno neskôr, ak je víkend alebo na dovolenku.Kontrola priečinka SPAM - niekedy vašej bezpečnosti vám ho poslať na ktoré obálka omylom.Prosím, kontaktujte nás znovu, pokiaľ toto nie je ten prípad.ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE!


  • Štýl: Double face
  • Typ Produktu: Pásky
  • Textílie Typ: Grosgrain
  • Technics: Žakárové
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Vzor: jednofarebné
  • Číslo Modelu: 38/všetky/20
  • Šírka: 1-1/2''(38mm)
  • Miesto pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
  • materiál: 100% Polyester
  • Farba: #260 scarlet


Napísať recenziu

Súvisiace produkty