KOVOVÉ CORAL ČIERNA MRAMOROVÁ SOCHA REMESELNÍKOV, DEKORÁCIE, VIANOČNÉ DEKORÁCIE PRE DOMOV SOCHA ESCULTURA DOMOVA PRÍSLUŠENSTVO


Štítky: veľké koralové socha, nahá socha ženy, jeleň socha záhrada, sculptur, drevený dekor socha, mramorové sochy základne, keramické coral socha, 3d roman tapety, bronzová socha ženy, moderné mramorové sochy.

€160.85 €198.58
  • Skladom
  • w122905


vitajte na mojom obchode O Nás Prečítajte si viac o tom, kto sme a čo sme stáť.Presvedčení o nákup od renomovaných spoločnosť s veľa spokojných a verných zákazníkov.kapusta šťastie socha , je v dobrom stave, a bol vytvorený na základe kvalifikovaných remeselníkov v tradičnom štýle s jemným remesiel .To je veľký kus cenné zbierky, cenný osobných zmeniť alebo veľmi dobrý darček.na handwork je veľmi jemné, s neuveriteľné detaily.Nenechajte si ujsť túto šancu ho získať .Prajeme vám veľa šťastia!Poctený Zákazníkov: Vitajte v našom obchode a užite si nakupovanie v "Úsmev".Našli sme zaujímavý príležitosť predávať rôzne druhy zberateľských predmetov a Starožitností v zahraničí na pravidelnom základe.Hoci som tu nový, ale chápeme, Čestne a Úprimne je dôležitejšie pre kdekoľvek.Naša rodina Začatím podnikania v Pekingu a v Tibete, Pretože pred mnohými rokmi tiež tešiť z kolekcie všade.V mojom obchode, existuje veľa skvelých položky, ktoré na vás čakajú, predovšetkým zaoberá vonkajšiu hodnotu zbierky striebro, sochy, spotrebný materiál a príslušenstvo, ako sú staré rodinné ozdoby remesiel.Budem sa snažiť čo najlepšie ponúknuť im po jednom, a vitajte na vstup do súťaže a dôveru objednávku !

Kovové Coral Čierna Mramorová Socha Remeselníkov, Dekorácie, Vianočné Dekorácie Pre Domov Socha Escultura Domova Príslušenstvo

Funkcie:

Veľkosť produktu :Ako zobraziť fotografiu

Materiál: Zliatina+Mramor

Farba: podľa fotografie zobraziť

Vhodné pre rôzne vnútorný priestor dekorácie, ako sú štúdie, obývacia izba a tak ďalej.

Aplikácia : Svadobné Darčeky , Vianočné Darčeky , Domáce dekorácie

Upozornenie:Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Prečo ruskej kupujúci je potrebné celé meno?

Ako ruskej poštová politika úpravy, kupujúci' mená potrebné vyplniť meno a priezvisko( Meno + Priezvisko + Priezvisko ) tak, že sa môžu prihlásiť zásielky.

Je nejaká zľava pre hromadnú objednávku?

Áno,poskytujeme veľkoobchodné ceny.ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Podporujete drop shipping?

Áno,podporujeme drop shipping.necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.sarisanci.sk, ak ste objednávku,potom budeme posielať balík podľa adresu, ktorú ste opustili.zároveň môžeme prijímať objednávky prostredníctvom súboru CSV.

Veľkosti & Farby:

1. Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti približne 1 - 3 cm v meraní.Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

2. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba:

Sme zodpovední a poctivých dodávateľov.Vaše šťastné nakupovanie je náš najúspešnejší.

Necháme našich zákazníkov s piatimi hviezdičkami, a tiež dúfam, že sa môžeme dostať všetko v piatich hviezdičiek.

Ak ste spokojní s nákupy, pomôž nám, prosím, napíšte 5 hviezdičky a zdieľať naše výrobky so svojimi priateľmi.

Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás, prosím voľne pred napísať pripomienky.

Bez ohľadu na to, čo je problém, sme tu vždy pre vás, to vyriešiť.


  • Typ dekorácie: Stolové Dekorácie
  • materiál: Kov
  • Vhodná pre scény: Obývacia izba, kaviareň, kancelárie, a tak na
  • Model: SM-KTDS-065
  • Platné Priestor: domáce dekorácie
  • Tému: Krajina
  • Regionálne Funkcie: Čína


Napísať recenziu

Súvisiace produkty