Geometrické Gauč Kryt Kvetinový Gauč Uterák pre Obývacia Izba Koberčeky Listy Gauči Slipcover Prekladané Vytlačené Elastické Gauči Kryt


Štítky: led zeppelin potulkách piesne, led zeppelin philadelphia, tudor black bay 36 kanady, led svetlá model železničnej, led diódy batérie string svetlo, ružová francúzska manikúra dlhé, tudor kráľovské hodinky história, ledeme vodný filter čierna, ledies wach doprava zadarmo.

€19.95 €22.67
  • Skladom
  • w123069


Geometrické Gauč Kryt Kvetinový Gauč Uterák pre Obývacia Izba Koberčeky Listy Gauči Slipcover Prekladané Vytlačené Elastické Gauči Kryt

Informácie o produkte

Balenie Obsahuje:1pc gauč kryt

Výrobok je len gauč kryt, nie vrátane vankúš. (Jednotkovú cenu je len pre 1pc gauč kryt, nemusia zahŕňať vankúš alebo iné príslušenstvo, ak chcete vankúš, budete musieť zadať objednávku samostatne.)

MATERIÁL A DIZAJN

MATERIÁL a DIZAJN: Polyester a spandex textílie.Všetky kolá bez rohov zabalený, nie je ľahké vrások; elastické kapely a popruh, zapínanie na uzavretie v spodnej časti, dvojité zosilnenie, nie je jednoduché posunutie.

CHRÁNIŤ

CHRÁNIŤ: Tento základný slipcover štíty a chráni váš nábytok z škvrny, škvrny, oblečenia, prilieb, aby sa zabránilo jej získanie v troskách.To je skvelé pre domy s domáce zvieratá, alebo pre každého, kto hľadá ekonomické riešenie pre nábytok ochranu.a smrekových vášho obývacej izby a ohromiť svojich hostí s menším množstvom peňazí.

ĽAHKÝ A ĽAHKO STAROSTLIVOSŤ: Jednoduché nastavenie a vyzdvihnúť; stroj premyte studenou, nepoužívajte bielidlá, bubnové suché Nízka, nie žehlenie, inštalačné kroky ukázal tým, že vidí obraz.

VYHOVUJE VÄČŠINE NÁBYTOK

To vyhovuje väčšine typov gauč, ako textílie gauč, alebo kožená sedačka s medzerou.PROSÍM OPATRENIE PRED NÁKUPOM.

Ak vaša sedačka je L typ Rohu alebo v kombinácii s 2 časti oddelene, budete musieť objednať 2 ks kryt na to.Táto pohovka pokrytie, ktoré sa vzťahujú na gauč, v ktorých je hlboký rozdiel medzi sedadlo s operadlom a opierkou.Malé handričkou pásy, ktoré používate držať v mieste, zatlačiť ich dole a pod, ako ďaleko, ako môžete, bude držať na svojom mieste.veľkosť

1seat 35.43-55.11 palec

2seats 55.11-palcový 70.86

3seats 72.83-palcový 90.55

4seats 92.51-palcový 118.11

Zásielky: 1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a dostať späť k vám čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Dodacia lehota: Záručnej Politiky: ponúkame 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás do 7 dní od prijatia tovaru.My vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém.Tovar by mal byť vrátený, na nás v jej pôvodnom stave poštou s sledovacie číslo.Kontaktujte Nás A Spätná Väzba: 1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line, Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín; 2. Vaša spokojnosť, naša snaha.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, majte na pamäti, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenie; 3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej spokojnosti a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.


  • Štýl: Pastoračné
  • Názov Značky: Yaapeet
  • Vzor: TLAČENÉ
  • materiál: 100% Polyester
  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Výroba: Gauč Kryt


Napísať recenziu

Súvisiace produkty