Batoľa Hračky Lietanie Auto Nastaviť Slot Sledovať Hračky List Správnej Koľaje s 6 Mini Autá ic Pretekárske Autá


Štítky: slot auta ford, had hračka dreva, slot stroj auto, dragon magic skladby, navždy trendy, reťaz polmesiacom s hviezda, porsche slot auto, pôvodné čaro skladby, magic skladby opakovanie, Coostuff.

€11.14 €15.47
  • Skladom
  • w126595


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Jedinečný dizajn: hračky sú žiarivo farebné, karikatúra roztomilý a legrační.S 6 áut, vaše dieťa môže dať auto na trati.Auto bude posuňte dole po ceste rýchlo.

Vzdelávacie Hračka: Tento race track pre malé deti je jednoduchý a vzdelávacie hračka, ktorá bude podporovať rozvoj vášho dieťaťa hand-eye koordináciou, farby uznanie a pozornosti.Okrem toho, že podporuje deti, aby spolupracovali a striedajú hrať svoje vlastné preteky automobilov na závodnú dráhu pre mladých detí, na rozvoj komunikačných zručností.

Bezpečný a Ekologický Materiál: celá štruktúra táto hračka je vyrobené spoločnosťou eco-friendly ABS materiálu, ktorý je úplne bezpečný, bez zápachu, pre deti na hranie.

Ľahký a kompaktný: Tento race track hračka je kompaktný a ľahký pre malé deti, môžu byť ľahko uložené na policiach alebo v malej miestnosti.

Aplikácie: je veľmi vhodné pre malé deti sa hrajú na krytý domov alebo outdoorové aktivity, najlepší darček pre chlapcov a dievčatá v ich narodeniny alebo festivaly ako sú Vianoce, veľká noc a ďalšie.

Špecifikácie:

Typ: Preteky Koľajnice Hračka

Farba: Ružová / Svetlo Modrá

Materiál: plast

Veľkosť: 24 x 37 x 7 CM

Obsah Balenia:

1 x Parkovisko auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Číslo Modelu: Prehrať Vozidlách
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: viac ako 3 roky
  • materiál: Plastové
  • Čiarový kód: No
  • Druh: auto


Napísať recenziu

Súvisiace produkty