Pre Go Pro Príslušenstvo Akcia Fotoaparát Prípade, Ochranné Silikónové Puzdro Kože +Kryt Objektívu Kryt Pre GoPro Hero 9 Black Hrdina Fotoaparát


Štítky: 4k akciu, fotoaparát, aun objektív, gopro 9 hrdina, ds fotoaparát, 4k go pro, esp32cam box, dóm gopro hero 9, republikánskej strany, go pro, action cam.

€1.78 €2.44
  • Skladom
  • w12684


Pre Go Pro Príslušenstvo Akcia Fotoaparát Prípade, Ochranné Silikónové Puzdro Kože +Kryt Objektívu Kryt Pre GoPro Hero 9 Black Hrdina Fotoaparát

Popis: 1. Špeciálne Kompatibilita: bývanie kryt je špeciálne navrhnutý pre GoPro Hero 9 športové kamery.

2. Vysoko kvalitné Materiály: Toto GoPro Hero 9 shell je vyrobené zo silikónového kaučuku, čo je trvalé a nedeformuje.

3. Perfektný Strih: Táto škrupina je veľmi vhodný pre GoPro Hero 9. Každý rez v silikónové puzdro je presné, ktorá vám umožní používať tlačidlá fotoaparátu a zadný LCD displej pre plnú funkčnosť.

4. Silný Funkcia Ochrany: Tento odolný mäkké silikónové puzdro pre GoPro Hero 9 poskytuje extra ochranu chráňte objektív a LCD displej pred prach, škrabance, trhliny a svetlo šok.

5. Jednoduché Použitie: tenký a mäkký materiál umožňuje jednoduché vloženie a odstránenie zariadenia pre GoPro HERO 9. Silikónové puzdro je vybavené ozdobná šnúrka na uniforme otvorenie (nie je súčasťou dodávky), aby sa fotoaparát pre GoPro ľahké nosenie alebo upevnite do zariadenia.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Vhodný model: pre GoPro Hero 9

Farba: čierna, biela, oranžová, červená

Balenie Zoznam:

Silikónové Puzdro*1

Kryt Objektívu*1

Ozdobná šnúrka na uniforme*1


  • Číslo Modelu: Ochranné Puzdro Pre GoPro Hero 9 Kamery Príslušenstvo
  • Package: áno
  • VEĽKOSŤ: as shown
  • Použitie: Fotoaparát
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty