Ochranný Kryt Na Huawei Sledovať Fit Prípade Full Screen Protector Shell Nárazníka Rám Pokovovanie Prípadoch Pre Huawei Nosenie Hodiniek


Štítky: huawei sledovať chrániť, chrániče huawei sledovať fit, prípade huawei hodinky, ortézy huawei whach fit, funda iwatch, huawei b5 talkband popruh, ochranné huawei sledovať fit, huawei sledovať fit aktívne prípade, correa huawei sledovať 2, nosenie hodiniek.

€0.50 €0.93
  • Skladom
  • w12935


Funkcie: 1. Poskytujú Úplnú Ochranu: presný rez sa dá ľahko získať prístup do všetkých ovládacích zariadení, a v prípade môže chrániť stranách a hrany vášho smartwatch pre HUAWEI Sledovať Nosenie z nárazom a poškriabaniu.

2. Vysoko Kvalitné Materiály: Tento prípad pre HUAWEI Sledovať Fit môžu chrániť telo a okraje sledovať vplyv alebo škrabance, odolné, pružné a vymeniteľné.

3. Anti-fog Prípade: v prípade, nemusíte sa obávať, hmla na obrazovke spôsobené potu po cvičení, alebo teplotný rozdiel po návrate z vonku. (nesmie obsahovať ochranný film)

4. Ľahký Prípad: Ideálny pre prácu a výkon, tento prípad sa nikdy nestane záťaž na zápästia.

5. Vynikajúca Kompatibilita: odborná prípade HUAWEI Sledovať Nosenie robí hodinky vyzerajú viac high-end a trvanlivé, s 7 farieb na výber.

Špecifikácie:

Materiál: PC

Proces: Elektrolytické Pokovovanie

Použitie: pre HUAWEI sledovať Fit

Váha: cca 3g

Farba: čierna, transparentná, strieborná, šedá, ružová, zlato, ružové zlato

Balenie Zoznam:

Ochranné puzdro*1 (nezahŕňa hodinky, to je len ochranné puzdro)

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:


  • Kompatibilita: Iné
  • Názov Značky: Rondaful
  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Jazyk: angličtina
  • Funkcia: Push Správy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Prípadoch


Napísať recenziu

Súvisiace produkty