Urob si sám Cítil Vianočný Stromček s 31Pcs Ozdôb 3.2 Ft Rodina 3D Falošné Vianočný Strom pre Deti, Batoľatá Domov Dvere, Okno, Stenu Vianočné De


Štítky: umelé vetva stromu, umelé drevo, umelé suchý strom, christma strom, diy led strom, solárne vianočný strom ornament, falošné strom, strom na vrchol, vianočný stromček blanc ornament, falošné strom pre home decor.

€7.49 €13.38
  • Skladom
  • w13895


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Vtipné DIY veci pre deti: s 31 farebné a pekné ornamenty, zabalený, vaše deti budú tiahnuť na pobavenie je zapnutie a vypnutie hodiny.Nech si ich zaujímavé časy tým, že dobre využiť svoju predstavivosť.

Hrubé materiály a vysoká kvalita: vyrobené z hustej & robustná plsť, tento strom Vianočné zamerané na deti je odolný voči špine, prenosné a bez zápachu.Môžete ju umiestniť kdekoľvek chcete tak urobiť, ak chcete ušetriť priestor a menej škodili vaše deti.

Jednoduché použitie: cítil Vianočný stromček ide s háčika a slučky pásky na to, takže stačí len pripojiť ozdoby na príslušné miesta.Ideálny pre malé deti na hranie.Má páse s nástrojmi v hornej časti falošné strom, si môžete zavesiť ho na čokoľvek výška sa vám páči.

Farebné a krásne ozdoby: v balíku zahrnuté 31pcs Vianočné ozdoby v rôznych tvaroch a farbách, snowflake, snehuliak, jeleň, candy, ponožky, hviezdy a darčekové krabice, atď.Všetko je nevyhnutné na Vianoce.

Nádherný dekor na Vianoce: ako to môže byť zavesený kdekoľvek, môžete ho použiť na zdobiť vaše dieťa izba, obývacia izba, alebo niektoré obchodné miesta, ako sú supermarket, obchod okno, hotel, atď.Nikdy chýbať dekorácie na Vianoce!

Farba: farba obrázok

Materiál: Cítil

Veľkosť: Cca 70*110 cm

Obsah Balenia:

1 * cítil Vianočný strom(s funkciou opp taška)

31 * závesné dekorácie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty