Nordic Minimalistický Živice Remesiel Šťastie Mačka Ozdoby Home Office stôl Dekorácie Narodeniny vianočný Večierok Dezert Stôl Dekorácie


Štítky: šťastie mačka, mačka japonský šťastie, dekor stôl, veľké šťastie mačka, kalendár mačka, nordic štýl tabuľky keramické ozdoby, ventilátor šťastie, mačka, hlina kanvica, bočné tabl, mačka maneki.

€9.96 €11.32
  • Skladom
  • w140297


Nordic Minimalistický Živice Remesiel Šťastie Mačka Ozdoby Home Office stôl Dekorácie Narodeniny vianočný Večierok Dezert Stôl Dekorácie

Značka: WSHYUFEI

Typ: Šťastie mačka ornament

Štýl: Európska

Materiál:Živica

Vlastnosti: Ručné remeselnícky s jemnými spracovania, naše figúrky prísť s veľmi podrobné vzhľad.Dobre navrhnutý figúrka prichádza s prirodzeným zobrazením riadky a pekné držanie tela.Štýlové a roztomilý.

Materiál: Vyrobené z poistného Živice, odolná a dlhá životnosť.Unfading farby, bez zápachu, netoxický a šetrné k životnému prostrediu.Bezpečný na každodenné používanie.Naše dekoratívne Živice remeslá sú dobrou voľbou kúpiť ako darček pre svojho milovaného ty.

Ideálna dekorácia: Tento Živice plavidlo je dobrá voľba ako dekoráciu, priniesť viac roztomilé miesto na náš každodenný život.Ideálny pre domáce použitie, auto dekorácie interiéru.Tiež môžu byť použité ako fotografie rekvizity.

Balenie: 1pcs dekorácie.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš jediný cieľ.Váš pozitívny komentár je pre nás veľmi dôležité.

Úprimne dúfam, môžete nám zanechať pozitívny komentár a Podrobné Hodnotenia Predajcu.


  • Názov Značky: WSHYUFEI
  • materiál: Živica
  • Štýl: Moderné
  • Tému: Zviera


Napísať recenziu

Súvisiace produkty