(450*20 cm/Rolka) 175" Auto styling Rusko Vlajka Racing Stripes Nálepky Kapota Chvost Nálepky Pre Všetky Vozidlá M3, M5 320/328/316/320


Štítky: balet ploché transparentné, tlačidlo, svietidlo astrolux, prípade zte blade a5 stark, prípade zte blade a5 sklo, button maker 37mm stlačte, benelli ochranné ruky, jemné šaty deti, prípade zte blade v8 lesk, button maker stlačte 58mm.

€22.63
  • Skladom
  • w142219


Prečítajte si Pred nákupom, Aby$ Doprava Zadarmo Sledovania Vrátenie Čas Zabezpečenie >$5 www.sarisanci.sk Štandardné ÁNO 60 DNÍ Poistenia EXPECTION: vrátenie čas pre Brazília je 90 dní.Objednávky$ týka celkovej objednávky suma (Umiestnené v ten istý deň) Upozornenie: 1. Odhadovaná dodacia lehota je defalt nastaviť aliexpres systému, zvyčajne okolo jedného mesiaca, ale vrátenie čas sme dať, je keď dáme vrátenie peňazí alebo náhradu škody pre vás. 2. odporúčame vybrať www.sarisanci.sk štandardná doprava, je to rýchlejšie a viac v bezpečí. 3. všetky objednávky uskutočnené bude odosielať jednu zásielku a len musíte zaplatiť poštovné náklady pre 1 položku.Podpora veľkoobchod, OEM a ODM, dropshipping, a mix dávky nákup.Objednávky viac ako $200, alebo dávky nákup a predaj prosím zanechať odkaz na zľavy!

20*450cm Auto Vinylové Nálepky Kapota Nálepky Racing Stripes Produktu Špecifikácia Model: 3 Farby Produktu: Racing Stripes Veľkosť: 450x20cm Materiál: PVC Aplikácie: Nainštalovať potrebné zručnosti a pacientov, odporúčam ísť na odborné auto kozmetika nainštalovať.Package Zahrnuté: 1x Nálepky + 1x Stierkou Tipy: (tovaru v druhu, majú prednosť) O veľkosti: Tam bude mierne chyby, pretože rozmery sú všetky ručné meranie O Balení: V predpoklade, bez ovplyvnenia kvality, Balík sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho notic Príprava: Zjednodušuje by mali byť aplikované na chladnom povrchu s teplotou medzi 15 ° C a 27 C Použitie plochy musia byť suché a throughly čistiť.Aplikácia: 1. Peel off o 1 palec z podkladového papiera vystavuje lepidlo 2. Stlačte tlačidlo koniec prúžok nadol a pomaly odstrániť podklade papiera, ako si uplatňovať zjednodušuje.(Nevyberajte jasné, podšívka z tváre pásky).Dávajte pozor, aby úsek vinyl 3. Po zjednodušuje sa aplikuje,pomaly odstrániť jasné, top líniové ťahom súčasne s pruhom súpravy nie sú jasné top linkovej lodnej prepravy. 4. Výbava pruh končí na okraji dvere,kapota atď.Mali by všetky vzduchové bubliny vyskytnúť,dotyk s pin a starostlivo hladké pruhy nadol.Po zjednodušuje sa aplikuje ísť s čistou, mäkkou tkaninou Povoliť 24 hodín pred praním alebo voskovanie Pre-cut dizajn konce sú vybavené všetky zjednodušuje dvojlôžkové a trojlôžkové pevný farebný prúžok súpravy.

Spoľahlivé Auto Zábal Vinyl Výrobcu a Auto Nálepky a Príslušenstvo Dodávateľa

10-ročné Auto Nálepky a Zabaliť Vinyl Výrobné Skúsenosti,Dôveryhodný Dodávateľ pre Globálne 50+ Značkové Firmy

Vaše individuálne požiadavky budú splnené tu

Poštovné: 1.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok, ak existuje. 2.Budeme loď vašu objednávku do 2-3 pracovných dní po verificatin platby a potvrdení objednávky. 3.Vždy sa snažíme naše najlepšie lode tak rýchlo, ako môžeme, v prípade meškania, dáme vám vedieť vopred. 4.Pre klientov z USA, Kanada, Austrália, Nový Zéland, Západné Euro, Japonsko, Singapur, s cieľom výške viac ako 250 USD, ponúkame rýchle lodnej dopravy ako DHL alebo FedEx s 7-10 dní doručiť.Položky cenu a / alebo prepravné náklady, ktoré neobsahuje žiadne importa dane, colné poplatky, maklérske poplatky, dovozné clá a všetkých ostatných daní. 5.Kupujúci je zodpovedný za všetky dovozné dane, colné poplatky, maklérske poplatky, dovozné clá a všetkých ostatných daní.Nemôžeme Zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných vclearing krát v jednotlivých contries, ktoré môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 6.Zvyčajne píšeme nižšiu hodnotu a označte produkty ako "Darčeky", alebo "Vzorka" ktoré vám pomôžu vyhnúť sa alebo znížiť dane, poplatky. 7.Ak potrebujete plnú hodnotu na prepravný doklad alebo faktúru, plesae dajte nám vedieť, pokiaľ uvedenie objednávku. 8.Ponúkame drop shipping služby objednávky vám budú zaslané priamo do vášho zákazníka.Fastly a Bezpečne.Len objednávku a nezabudnite, že váš zákazník adresu, potom urobíme zvyšok práce.Ušetrite čas a peniaze.Je vítané, ak chcete zobraziť naše produkty obrázky pre zákazníka.Ako sme profesionálne baliaci nástroje dodávateľ sa môžeme dostať takmer všetky tónovania nástroje, ktoré potrebujete, dajte mi vedieť, čo iné vám môže vyžadovať.Prosím informujte nás, ak máte akékoľvek sťažnosti alebo podnety o naše produkty alebo služby.Budeme spätnú väzbu, aby ste čo najskôr a vaša spokojnosť je zaručená.Ak ste spokojní s našimi výrobkami alebo službu,my by sme veľmi radi 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký vo vrátiť.


  • Špeciálne Funkcie: Racing Stripes
  • Položka Šírka: 20cm
  • Položka Druh: Interiérové Lišty
  • Názov Modelu: 500
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Názov Značky: XSZWRAP
  • Položka Hmotnosť: 0.25kg
  • Balenie: Nie Zabalené
  • Druh Materiálu: PVC
  • Rok: 1995-2017
  • Položka Dĺžka: 450cm


Napísať recenziu

Súvisiace produkty