Veľkoobchod Náhodné 15MMX20MM Mix - Kameň Carnelian Aventurine Opal Jasný Kremeň Little Angel Tucet Prívesky 12PCS (Č Reťazca)


Štítky: anjel crystal prívesok, ružová quartz hodinky, prívesok anjel kameň, crystal opal prívesok, prívesok anjel, opal prívesok, ametyst anjel, opal, ametyst prívesok anjel, anjel kameň.

€8.41
  • Skladom
  • w142483


Veľkoobchod Náhodné 15MMX20MM Mix - Kameň Carnelian Aventurine Opal Jasný Kremeň Little Angel Tucet Prívesky 12PCS (Č Reťazca)

Popis: Stav: Nové, Veľkosť(Cca): 15x20MM pre Prívesok; (1MM=0.039 PALCA) Čistá hmotnosť: 20 g Množstvo: 12 KS ,tucet (obrázok je len reprezentatívnu vzorku.Farba sa môže mierne kvôli kalibrácie farieb jednotlivých monitore,dostanete podobnú položku sa daná položka.)

Milí kupujúci: 1: Objednávka suma je nižšia ako 10 eur ., (Môže byť kombinovaná kúpiť) sme sa cez Hong Kong doručenie balíka.Č sledovacie číslo dopytu (prosím, nie venovať pozornosť kód sledovania) sú zvyčajne trvá 30-55 dní, kým vašej krajine (okrem sviatkov) 2: Objednávka suma viac ako $ 10 , budeme prostredníctvom Čína príspevok poslať balík. (Nie je kód sledovania sledovania balík)

Prosím, buďte si istí, že sme vám odoslanie zásielky na vás zajtra.Ak dlho neboli prijaté zásielky, prosím, kontaktujte ma, budeme riešiť pre vás v čase.Ďakujem vám veľmi pekne!

Špecifikácie:

Ak budete tráviť nad určitú cenu na Mincový Striebro Šperky z nášho obchodu, vám automaticky získať veľké zľavy:

Nad USA$ 200.00 Získajte 5% zľavu

Viac ako US$ 300.00 Získať 10% Zľavu

Nad USA$ 500.00 Získať 15% zľavu

Ak máte špeciálne pokyny pre vašej objednávky ako dropshipping pokyny a aby darček, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám!

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o niektorý z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Platby:

1.V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na www.sarisanci.sk v budúcnosti.Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

2.Na ochranu vašich záujmov, Vaša platba bude dočasne v držbe www.sarisanci.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Spokojnosť Zákazníka:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Doprava:

Normálne, náš čas doručenia je 15-25 dní .Prosím, nenechajte zapôsobiť na nás negatívny účinok, ak medzinárodných leteckých boli straty alebo oneskorenia.Ak nechcete dostávať váš tovar v lehote 25 dní , môžete nás kontaktovať hneď, tak ako vyriešiť s vami spoločne.Mali by sme mať dobré komunikačné a vynikajúce obchodné meno.To je náš veľký cieľ, aby každý spokojnosť zákazníka úplne.Ak naozaj nemôže prijať náš mail politiky, prosím, že jasne, a potom cenovú ponuku.Môžete nás kontaktovať kedykoľvek, ak máte nejaké otázky alebo dopytu.Po dohode na to a potom cenovú ponuku.

Sme sú zatvorené počas víkendov a NIE sú dodávané v nedeľu!

O Spätnej Väzby:

Nemajú žiadne negatívne a neutrálne hodnotenie, keď odchádzate.ak nie ste spokojní s touto transakciou sa z akéhokoľvek dôvodu.Prosím odpoveď na svoje dôvody.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Návrat Politiky:

Poskytujeme bezplatné 30 DŇOVÁ ZÁRUKA pre túto položku .

Upozornenie: nie Sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou.

By vráti sa vyžaduje:

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Alibaba.com " s message center

Krok 2), a Poskytnúť čo najviac podrobností o probléme sú s

Krok 3) Povolenie sa chcete vrátiť tovar vám bude vydaný

Krok 4) Vrátiť vec na dohodnuté výmenu alebo vrátenie peňazí v*

*Všetky návrat poštovné náklady a zodpovednosť kupujúceho.


  • Funkcia: šťastie
  • materiál: Kameň
  • Štýl: Klasické
  • Názov Značky: ZHISU SLNIEČKO
  • Položka Druh: Prívesky
  • Tvar\vzor: Obrázok
  • Prívesky Typ: posuňte
  • Pohlavie: Unisex
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Číslo Modelu: FI1938


Napísať recenziu

Súvisiace produkty