1Pcs Univerzálny tvar T Volante Vozidla Zámok Kolo zámky Dverí Automobilu Proti Krádeži Bezpečnostného Zámku Dodanie


Štítky: prekladané muž vysoké ponožky, veľkoobchod strieborné lesklé, macko šaty hry, triple robustný školiteľov, strobe lights auto t15, letné dlhé šaty práce, strobe lights auto usb, vintage moonman delike, prívesky silikónové bunky.

€13.67 €20.71
  • Skladom
  • w145490


1Pcs Univerzálny tvar T Volante Vozidla Zámok Kolo zámky Dverí Automobilu Proti Krádeži Bezpečnostného Zámku Dodanie

T-tvarované volant zámok: Naše auto volant zámku je vyrobený z vysoko-kvalitného hliníka a non-slip rukoväť materiál a farba je žiarivo žlté.T-tvarované riadenia lock sa používa, ak chcete obmedziť rozsah otáčania volantu, nie opraviť zasekol volant.

Vnútorná ochrana dizajn: vozidlo proti krádeži zámok s pevná oceľová konštrukcia poskytuje ďalšiu vrstvu ochrany, cez rozšírené nosenie penu odolnú podložku, bez stláčanie volant, a bez obáv o poškriabaniu alebo poškodeniu interiéru vozidla.

Inštalácia Rýchla a jednoduchá inštalácia: robustné zámok je jednoduchá inštalácia v priebehu niekoľkých sekúnd: po Prvé, aby sa auto volant zámok, otvorte ju kľúčom, umiestnite ho na volante vozidla a zaistite ho.Nakoniec, stlačte tlačidlo.5 sekúnd alebo menej, prijať ju a stlačte tlačidlo na odomknutie.

Kompatibilita Vozidla kompatibilita: Vhodné pre väčšinu volant vozidiel (vhodné pre volanty s, maximálna veľkosť 3.2 cm), vrátane riadenia kolesá s airbagy, napríklad plyšové riadenia kryty kolies, kožený volant, obaly, atď., a vhodné pre väčšinu vozidiel.Dodávky, nákladné vozidlá, karavany.

Package Zahrnuté:

1 X volant zámok

2 X kľúč


  • Názov Značky: MAHAQI
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty