DIY Kvety, listy transparentné Gumy Jasné, Pečiatka Zápisník/Foto Album DIY Karty, ktoré Jasne Pečiatok


Štítky: dlhá spodná bielizeň turtleneck, stena nálepky domy aranha, pánske hodinky f nepremokavé, mi pásmo 5 prechod popruhy, stroj výšivky vlastné, dámske basanets 2019 vysoká, usb 2 0 dc nabíjací kábel, drevený blok tlačiť textílie, stena nálepky goku 1 meter.

€2.76
  • Skladom
  • w14722


mačka ryby transparentné Gumy Jasné, Pečiatka Zápisník/Foto Album DIY Karty, ktoré Jasne Pečiatok

Veľkosť:10x10cm

Materiál:Silikón

QTY:1pc/list

Fantastické na papier, plavidlá,karty robiť,pozvánky,zápisník dekor,Album DIY plavidlá projektu......

Platba 1.Akceptujeme rôzne platby : Visa ,MasterCard ,Escrow

Prepravné Údaje : 1.My len loď do vašej potvrdil adresu.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom. 2.Všetky objednávky bude dodaný von do 5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

3,zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude tak 25-45 pracovných dní(v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie) ,ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod .Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo. 4, Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane

Warrenty & Záruka: 1. Ponúkame plnú náhradu, ak nechcete prijímať objednávky na našich sľúbil čas.

2. Pre kvalitu výrobku problémy ,prosím, kontaktujte nás a poskytnite nám dôkaz o tom, do 3 dní po obdržaní .Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia je len na opravu. 4. Všetky položky je potrebné vrátiť v pôvodnom stave, s cieľom získať náhradu alebo výmenu výrobku.

5. Pre položky, ktoré musia byť vrátené ,budete musieť zaplatiť za vrátenie prepravné náklady, ktoré sami Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš úspech, venujte prosím niekoľko sekúnd opustiť veľkú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem! 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!


  • materiál: Gumené
  • Druh: Zápisník DIY plavidlá, česanie predpoklady
  • Funkcia: mačka ryby karty Jasné, pečiatka
  • VEĽKOSŤ: 10x10cm
  • Použitie: Plavidlá Zápisník karty, takže


Napísať recenziu

Súvisiace produkty