1,5 m HDMI-compati Samec Samec 1080p High Speed Verzia Kábla 1.4 Rozšíriť Konektor Kábla HDMI-compatibl Pre 3D TV Box PC


Štítky: hdmi extender vysoká, hdmi extender mačka, lacné hdmi extender, hdmi repeater extender, hdmi vonkajšie extender, kanex hdmi extender, lkv hdmi extender, hdmi extender m, portta hdmi extender, hdmi extender 13.

€2.32 €2.90
  • Skladom
  • w149489


1,5 m HDMI-HDMI Samec Samec 1080p High Speed Verzia Kábla 1.4 rozšíriť Konektor Kábla HDMI 3D TV Box Projektor PC

HDMI HDMI Kábel Verzia 1.4 Vysokej Rýchlosti 1080p 3D Konektor Samec-Samec HDMI Kábel Pre Splitter TV Box Projektor PC 1,5 m Funkcie Plne podporuje HDMI, Verzia 1.4, HDMI/M/19P-HDMI/M/19P Plug and play s stabilný prenos signálu Používa tin á kyslíka-zadarmo medi Č. 28 drôtené jadro Podporuje 720, 1080i, 1080P a digitálny signál formáty Podporuje 3D a Ethernet Poskytuje dokonalý prenos 1080P & True HD, DTSHD novej generácie audio nahrávky Kompatibilné so zariadeniami s rozhraním HDMI rozhranie Signál skrútený kábel použiť 125% tienené hliníkovej fólie a vonkajšia vrstva použiť vysokou hustotou vrkoč štít pre lepší výkon Všeobecné Špecifikácie Farba Čierna Typ kábla HDMI Plug & Rozhranie HDMI rozhranie Funkcia Signálu a pre prenos dát Kompatibilita Počítače, PS3, Xbox, BD Blu-ray, HD prehrávače, digitálne Televízory, plazmové Televízory, LCD Televízory, projektory, fotoaparáty, DV kamery, set-top boxy, AV procesory, DVD prehrávače, monitory, herné konzoly, atď.Dĺžka kábla :1,5 M Balík obsahuje : 1pcs

* Tovar zasielame do celého sveta (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

* Objednávka bude odoslaná do 3 pracovných dní.

* My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

* Obrázky zobrazené sú pre referenčné účely.

* SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a holoidays.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

* Vzhľadom na stav skladu a časový rozdiel, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

* Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky vysoko závisí na miestne zvyky a poštové služby.

* Akceptujeme platobné podmienky Úschovy, a iné obľúbené výrazy.

* Ak chcete platiť v iných podmienkach, s výnimkou Viazaný, prosím kontaktujte nás vopred.

* Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po potvrdenie objednávky.

* Ponúkame 1 rok záruka za chybné položky, príslušenstvo prísť s 3 mesačná záruka.

* Testujeme každý výrobok pred loď a záruka je 100% funkčný.

* Chybné položky SA MUSIA vykazovať a má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na výmenu (Kupujúci by mal zahŕňať všetky pôvodné položky nepoškodený v re-predajného stavu).

* Ponúkame bezplatnú opravu služby v rámci 1 rok od zakúpenia.Pre prvých 1 mesiac, budeme platiť jeden spôsob, ako náklady na dopravu (z Číny do vašej polohy).Po 1 mesiaci o kúpe tovaru, kupujúci musí uhradiť 2 spôsobmi lodné náklady.

* Akonáhle budeme mať vrátiť položku, zašleme späť hneď ako je to možné.

* Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúceho strane.

* Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá na zlepšenie našich služieb kvalitu.Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

* Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky alebo služby, len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme robiť všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť.


  • Číslo Modelu: 22777
  • Druh: Kompatibilný s HDMI kábel
  • Podporuje: 720, 1080i, 1080P a digitálny signál formáty
  • Dĺžka Kábla: 1,5 M
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Farba: čierna
  • Funkcie: Plne podporuje HDMI kompatibilné s Verziou 1.4
  • Certifikácia: CE


Napísať recenziu

Súvisiace produkty