Kolo Barel Vlasov Kefa s Simulácia Kanec Štetina, pre Vlasy Sušenie, Styling, Curling, Zlato


Štítky: čistý kanec štetina vlasov kefa, hnedé vlasy kefou, kanec štetiny vlasov kefa, gurl vlasov kefa, kefa drevená, nano kanec štetina vlasov kefa, kanec s hrebeňom, lasica vlasov kefa, kanec vlasy, kanec bristal vlasov kefa.

€4.25 €7.08
  • Skladom
  • w14977


KOLO BAREL VLASOV KEFA S KANEC ŠTETINA: Ľudskú pokožku prirodzene produkuje olej nazýva mazu, ktorý vystupuje ako ochranca na vlasy.Simulácia kanec štetiny pomôcť k šíreniu tejto mazu okolo namažte každé vaše vlasy prameňov, ktoré znižuje frizz.Pre Hladké a Dokončovacie Rýchle Sušenie.

Zvyšuje Lesk s Simulácia Kanec Štetiny.Veľký guľatý tvar vytvára objem a lokne lesk s Simulácia kanec štetiny.Anti-static, anti-bakteriálne.Vysoko tepelne odolné.

NANO IÓNOVÉ TECHNOLÓGIE: Nano iónové technológie v sude a štetiny pomáha znížiť frizz a pridať lesk.Kožičky sú utesnené, vyrábajú hladké, mäkké textúry z koreňov na koncoch.To vytvára voľné kučery a vlny v stredne dlhé až dlhé vlasy a pomáha vyrovnať a pridať hlasitosť na kratšie a stredné štýly.

ERGONOMICKÝ DIZAJN: funkcie ľahký, ergonomický dizajn s textúrou, jeden kus rukoväť na odstránenie vlasov lov a ťahanie.

NAJLEPŠIE OKRÚHLE KEFY: keramické barel ohreje počas rána sušenie—pomáha zámok hlasitosti a curl—a otvory umožňujú prúdenie vzduchu voľne, znižuje čas schnutia.Chráni vaše vlasy, uvoľniť svoj štýl!

Priemer: o 25 mm (1 palec) / 33 mm (1.3 palca) / 45mm (1.8 palce) / 53 mm (2.1 inch)

Dĺžka: cca 26 cm

Farba: Zlatá

Materiál: Hliník + ABS

PODMIENKY VLASOV: Podľa povlak každý vlasy oblasť s veľmi, veľmi malé množstvo kožného tuku (olej vyrába pokožku hlavy), Simulácia kanec kefkou opravy suché vlasy a dodáva lesklé lesk.Ak máte rovné vlasy, okrúhly štetec sa pridať skákacie objem a lesk.Ak máte kučeravé vlasy, to bude podmienkou a mierne uvoľnite curl.

STIMULUJE POKOŽKU hlavy: kolo kefkou cíti božskej na pokožku a stimuluje prietok krvi do vlasových folikulov, ktoré môžu zlepšiť rast vlasov.

DÔLEŽITÚ ÚLOHU V ÚČESY RUTINNÉ: Okrúhly Štetec funkcie super-husté Simulácia kanec a nylonové štetiny v prekvapené zarovnanie pre prispôsobené napätie.Skvelé pre vytvorenie saltá, veľké kučery, a bouffant štýly.Keramické barel pomáha zabezpečiť rovnomernú distribúciu tepla po styling.Non-slip pogumovaných rukoväť poskytuje bezpečné uchopenie.

Tu sú veľkosť tipov, ktoré by ste mali mať na pamäti:

Rôzne veľkosti kefy sú vhodné pre rôzne veľkosti curl: väčšie veľkosti, väčšie curl.

Krátke vlasy (brada dĺžka a kratšie) – Použite malé a stredné okrúhly štetec 1inch (25mm) na 1,4 palca (35mm)

Stredné vlasy (brada dĺžka golier kosti) – Použiť médium, okrúhly štetec 1,4 palca (35mm) až 1,7 palca (45mm)

Dlhé vlasy (kľúčnu kosť dĺžka alebo dlhšie) – Použitie stredne veľkým okrúhlym štetcom 1.7 palcový (45mm) na 2,2 palca (55mm)

Obsah Balenia:

1 x Kolo Barel Vlasov Kefa

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

[ Doprava ]

1. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 6 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

2. Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.

3. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.

4. Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.

Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.

[ Spätnú väzbu ]

Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný.

ak nie je žiadny problém s nákupom.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

[ Kontaktujte Nás ]

9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) sobota.

naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Naše Misie:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.

2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod.

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!


  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty