Novo Neon Spider Gélové Nechty Umenie UV Gel lak na Nechty Lak na DIY Gél Lak Dizajn CLA88


Štítky: gélové nechty predaj, Lak, gél poľský súbor, gel polish uv, gél lak na nechty, uv žiareniu, , uv gel, farba gélové nechty, gél na nechty, uv, uv lak, lak na nechty uv.

€6.67 €8.89
  • Skladom
  • w15172


Novo Neon Spider Gélové Nechty Umenie UV Gel lak na Nechty Lak na DIY Gél Lak Dizajn CLA88

Funkcie:

1. Vytvoriť svoj vlastný salón-dokončiť nechtov s našimi Neon Spider Gél!Stačí použiť farbu base gel kabát a začiatok toho s spider gél, aby vaše nechty oko-lov a jedinečný vzhľad.

2. Ľahko Sa aplikuje, Vhodné pre Začiatočníkov: Stačí sa ponoriť nail art pen gel polish potom ich použiť na vaše nechty nakresliť rôzne línie a vytvorte si svoje vlastné vzory.

3. Naše Spider Gél je lepivé a hrubé gél s ultra tactility ktorý je schopný kresliť čiary rôznych prevedeniach vám páči.

4. Dlhotrvajúci: S odrôd, farieb gél na výber, môžete kombinovať a vytvoriť svoj vlastný štýl!Je to balíček, ktorý je skvelé pre vaše úžasné DIY nechtov vzory, ktoré môže trvať dlhú dobu!Je preukázané, vydrží až 3 týždne.

5. Rýchle Suchých: spider nechtov gél je navrhnutý tak, aby sa ľahko vysušiť.Nemáte ešte potrebovať nechtov UV lampa na to.

6. Skvelé pre DIY: špeciálne vyvinuté na nechty, gél umožňuje využiť svoju kreativitu na vytvorenie rôznych štýlov/vyzerá.Tento Spider Gélové Nechty je super ľahko ovládateľný a vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov.

7. Klinec Nastaviť zabezpečuje plynulý a dlhotrvajúci nechty a farbu, rovnako ako kombinácia základni a hore gél pre silu vytvoriť silný, ale ľahký nechty bez nepríjemný zápach.

8. Bezpečné Použitie: Bezpečné a monoméru-zadarmo, bez ujmy na svoje skutočné nechtov a kože bez nepríjemného zápachu.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Špecifikácia:

Typ: Neon Spider Gél

Čas použiteľnosti: 3 roky

Netto obsahom: 5g

Hlavné zložky: živice, akrylové šťavy

POKYNY:

Dať na vrstvu farby base gél na nechty.

Suché pod LED svetlo na 20 sekúnd.

Ponorte nail art pen na neon spider gél poľských a aplikovať ho na svoje nechty.

Nechajte uschnúť na 30s.

Dať na tenkú vrstvu top gel a suché ju.

Máte dobré ísť!

1 x Neon Spider Gél

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok.Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne).Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale musíte platiť extra expedičný poplatok.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sarisanci.sk!Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!Prosím, Správa nás od 9:00.do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty .Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne).Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).


  • Množstvo: 1pc
  • NET WT: 6ml
  • Zložka: as
  • Číslo Modelu: 263148


Napísať recenziu

Súvisiace produkty