6PCS/veľa Nových 9V Nabíjateľná Li-ion Batéria 880mah Batéria 9V batéria Doprava Zadarmo


Štítky: 9v lítium -, 5v batérie, batteri nabíjačky, 9v nabíjačky, c821bw, 9V batéria, ad batérie, 9 voltovú batériu lítium -, LITELONG, 9v.

€33.06 €39.82
  • Skladom
  • w153320


6PCS/veľa Nových 9V Nabíjateľná Li-ion Batéria 880mah Batéria 9V batéria Doprava Zadarmo

Špecifikácie: Veľkosť: 9 Volt(6F22) Napätie: 8.4 v (VEĽMI Dôležité vedieť,znamená to normálne pracovné napätie a Plne nabitá napätím všetky sú o 8.4 v , prosím, uistite sa, že vaše zariadenie, môže pracovať v 8.4 v pred cenovú ponuku. ) Kapacita:880mAh Značka: Litelong Chémia: Lítium-Iónová batéria(Li-ion) Rozmery: (v x d x Š): Cca 48 mm x 26 mm x 16 mm

Funkcie: Žiadny pamäťový efekt, Spoľahlivý servis život Dlhotrvajúci Výkon, Nízke samovybíjanie Vysoká Miera Vypúšťania Dobije až 1200 Cyklov vám Ušetrí stovky dolárov v porovnaní s batériami Môže byť nahradený v akomkoľvek výrobku, ktorý používa 9-Voltové Batérie Navrhnuté pre zvýšenie výkonu pre vysoký odtok aplikácie, Batérie testované na základe Medzinárodnej Elektronické Komisia (IEC) norma na zabezpečenie kapacity, kvality a životnosti

Jednoducho Energie Bežné Aplikácie Ako napríklad: KTV Mikrofóny, Diaľkové Ovládanie, Power-hlad, Zariadenia, Budovy, alarmy, monitorovacie a zabezpečovacie systémy Priemyselných a obytných meracích systémov, Núdzové umiestnenie vysielačov a Majáky Globálny Pozičný Systém (GPS)

Kupujúci priateľ musí venovať pozornosť

Prosím, uistite sa, že ste vybrať správny spôsob dopravy a pridať právo dodaciu adresu, ak chcete zmeniť na iný dodaciu adresu, Prosím zanechať masáž pre nás.

1.Hongkong letecky: Obvykle, tovar vám bude dodávaný do 1-3 pracovných dní po prijatí vašej úhrady.Môže to trvá 10-15 pracovných dní ( register letecky ), aby prišiel váš domov alebo do kancelárie.

2.EMS zvyčajne trvá asi 6-13 dní, Ak na diaľkové regiónu, bude trvať dlhší čas, aby sa dospelo.Ak je pre kupujúceho?s vlastný dôvod.To bude trochu dlhšie.

3.DHL.UPS.TNT.Fedex zvyčajne trvá približne 4-6 dní.Ak na diaľkové regiónu, bude trvať dlhší čas, aby sa dospelo.Ak je pre kupujúceho?s vlastný dôvod.To bude trochu dlhšie.

Návrat Politiky Vážne kupujúci iba v tom.Prosím, uistite sa, že vaše zariadenie môžete používať skôr, než si cenovú ponuku.Všetky predajné sú konečné po aukcii, ktorý sa skončil.Ak položka je poškodený na mieste, musíte nás o tom informovať dlhšie ako 72 hodín od prevzatia výrobku, alebo nie sme schopní vymeniť ho za vás.Nemáme zodpovednosť za prípadné poškodenie alebo poškodenie je / sú výsledkom kupujúci zneužitiu.Kupujúci je povinný uhradiť vrátiť expedičný poplatok.Ak položka nie je chybný, a to môže byť vymenené, jednoducho vrátiť do 2 týždňov po príchode za plnú náhradu, menej všetky prepravné a manipulačné poplatky.Všetko sa vracia, musí byť autorizované spoločnosťou nás písomne prvý a všetky položky sa vráti, musí byť v pôvodnom obale a v Dobrom stave.Inak, vrátenie bude zamietnutý a NIE VRÁTENIE bude.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

1.Je to celkom cenu pre váš mobilný telefón?Áno, ponúkame dopravu zdarma.to je celková cena za mobilný telefón.ale cena nezahŕňa vlastné dane. 2 .Čo je zárukou s vaším pruduct?

Za normálnych okolností, sa majú produkt za pol roka, alebo rok záruka. 3. Som nedostal mobilný telefón, alebo nie som spokojná s mobilným telefónom.čo môžem urobiť?

Milí kupujúci, ktorý vám pomôže problém vyriešiť.Akýkoľvek problém, kontaktujte nás prostredníctvom www.sarisanci.sk správu alebo e-mail.Budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín.Okrem sviatok Milí priatelia Vaše hodnotenie veľkým povzbudením pre nás, sme vždy brať high-kvalitné vysokorýchlostné poplatky poslať produktov náš konečný cieľ.


  • Zväzok: Zväzok 1
  • Súbor Typ: Batérie Iba
  • Názov Značky: LITELONG
  • Číslo Modelu: 9V
  • Druh: Li-Ion
  • VEĽKOSŤ: 9V
  • Menovitá Kapacita: 880MAH
  • Batéria Číslo: 6


Napísať recenziu

Súvisiace produkty