Adhensive Moderný Štýl Matný Akrylový Materiál Dverí Znak Výrobcu


Štítky: plastové seagull, mosadz dragonfly, anglicko dreva, abeceda dreva list drevené číslo, dvere 3d veža, 3 palcový počet dverí, otvor na dvere, prázdne stringer, orientálne drevené, ježiš je dverami.

€24.25
  • Skladom
  • w154504


Adhensive Moderný Štýl Matný Akrylový Materiál Dverí Znak Výrobcu Špecifikácia

Príbuzné Produkty

Balenie a preprava

FAQ Ako môžem kúpiť prihlásenie z vašej webovej stránky ?Môžete poslať dotaz na náš saler je schránky alebo na chatu trademanager on-line.Poskytujú nám svoj znak alebo logo, ak máte úplnú kresba(o znamenie, farba,veľkosť,inštalácia); Ak nemáte, my vám odporúčam váš prospech štýle a poskytuje vám ďalšie informácie.Čo o vašom znamení cenu?Naša značka je na mieru a majú rôzne materiály a remesiel, takže cena tiež rôzne.Avšak naša cena je primeraná na trhu,a sľubujeme, že dostanete najlepšiu kvalitu produktov.Kontaktujte nás a vyšetrovanie kedykoľvek,budete vedieť, cena a satisficated cenu.Ako zaplatiť ?Akceptujeme Alipay, Paypal, Kreditné Karty, T/T Western Union a iné flexibilný spôsob platby.Ja som tak obavy o kvalitu výrobkov,môžem dostať vzorku z vašej spoločnosti ?Áno, môžeme poslať vzorky, ak budete mať explicitné spolupráca zámer s SHOWLIT a my by sme chceli, aby sa vaša dôvera a stabilný dodávateľ v budúcnosti.Aká dlhá je dodacia lehota?To závisí na vašej množstvo a veľkosť, zvyčajne 5-7working dní.Pre vzorku len 3 - 5 pracovných dní.Zákazníkov Ohlasy POČÚVANIE SKUTOČNÝ HLAS OD NAŠICH ZÁKAZNÍKOV Poznámky: 1.Cena na www.sarisanci.sk je na základe materiálu 1,5 cm pozadie+1mm akryl rezanie písmen.Akékoľvek ďalšie požiadavky, kontaktujte nás, prosím, pred objednávkou.

2.Prepravné náklady na www.sarisanci.sk možno to nie je správne, budeme znovu vypočítať správny podľa vašich podrobné požiadavky. 3. Všetky naše výrobok je možné prispôsobiť.Prosím, dajte nám vedieť nižšie detaily pred objednávkou.Vďaka. 1.aké čísla alebo písmená, ktoré chcete urobiť? 2.čo je hrúbka materiálu, ktoré chcete? 1mm,2mm alebo 3mm? 3.aká je veľkosť chcete?


  • Názov Značky: SHOWLIT
  • Druh: Dvere Dosky
  • materiál: Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
  • Číslo Modelu: LOGOPÉD-P0530
  • Povrchová Úprava: Leštené
  • Dvere Doska Typ: Prihláste Doska


Napísať recenziu

Súvisiace produkty