CYOMI Crossdressing Silikónové Kombinézu 3-Bod Penetrable Pošvy Falošné Prsia Formy Silikónový Gél pančuchové Nohavice Pre Ladyboy Transgender 4G


Štítky: sperma, plný penetrable pošvy, crossdress pošvy, kombinéza crossdress, ladyboy bielizeň, falošná mačička a pošvy, latex crossdress kombinézu, Vagina Sprísnenie Gél, ženské silikónové zbrane, 1 falošné prsia.

€239.83 €532.96
  • Skladom
  • w155437


CYOMI Crossdressing Silikónové Kombinézu 3-bod Penetrable pošvy falošné prsia formy silikónový gél pančuchové nohavice pre ladyboy Transgender 4G

Popis výrobku:

-Toto 3-bod Kombinéza má G pohár .

-Štvrtá generácia materiálu inovácie sa dýchať, s zrejmé, červená koža linky, mäkké hrudník, silné deformácie.Vysoká krku dizajn, veľmi bezpečný.

Materiál : Vysoko kvalitný lekársky silikón (TPE), Č-olej silikónový materiál, potraviny-silikónu.

Priateľské k pokožke, šetrné k Životnému prostrediu, netoxické, Non-alergický, Človek-ako mäkké dotyku.

-Elastické uzavretie

-Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický, priateľské k pokožke, bez zápachu, mäkká a s realistický nádych, umývateľný a s prirodzenú farbu pleti.

-Vhodné pre: Mužov, ktorí chcú byť ženy, ako crossdresser, transgender, transvestite, kostým prehrávač, drag queen, alebo len pre zábavu.

-Flexibilné Rozmery: Tento elastické silikónové nohavičky je flexibilný.Pás môže byť natiahnuté do 20 cm bez poškodenia materiálu.

-Predvolená veľkosť je "Č Zips" , ak chcete, Zadný Zips alebo na Boku Zips, prosím zanechať odkaz "Späť na Zips" alebo "na Strane Zips" .Pridaním zipsy stojí 20 dolárov viac.Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poplatky.

Predvolené falošné konečníka nie je otvorená.Ak chcete otvoriť konečníka, dajte nám prosím správu ''Open Riti" vo vašej objednávke.

Humanized: Nie je potrebné ho zložiť pre peeing, pretože táto položka vám prísť s penis trubice.Môžete robiť všetky každodenné veci ako pohodlné ako nahá .Č. vrátenie alebo výmenu bude prijatý po zaplatení objednávky pre análny otvor produkty.

Štýl:

Základné: Prísť s penis trubice

Základné&VG: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Základné&VG&PH: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice a ochlpenie

Ak si nie ste istí, akú veľkosť bude vám najlepšie vyhovujú, prosím pošlite nám správu o vašom meranie nasledovne:

1.Vaše rameno

2.Vaše Poprsie

3. Váš Pás

4.Váš Obvod Bokov

5.Vaše Nohy Obvod

Odporučíme vhodnú veľkosť pre vás po dostal nad informácie od vás.

(VAŠE OSOBNÉ INFORMÁCIE BUDÚ UCHOVÁVANÉ ÚPLNE DÔVERNÉ)

Farba:

Máme celkom 6 farieb, Čísel, ale vo všeobecnosti predávajú 1-4 farby, Čísla, ak potrebujete tmavšiu farbu, prosím, kontaktujte nás.Žiadne náhrady alebo výmeny budú akceptované pre objednávky vo farbách 4-6.

Doprava Pripomienka:

1.Express nie/'t prijať akúkoľvek adresu P. O. Box.

2.Po objednávke, prosím, uistite sa, že osobné informácie, ktoré ste opustili nás je úplne správne, najmä adresu a mobilné telefónne číslo, aby sa zabezpečilo, že colné a kuriéri môže dostať.

3. Ak príjemca je ruština, prosím zanechať svoje úplné meno.Iných kupujúcich, prosím zanechať non-single-názov písmena a nie skratka.

4.To je kupujúci/'s zodpovednosť a povinnosti platiť pre dovozných ciel a daní, aby sa vaše miestne zvyky.Takže keď vaša objednávka dorazí váš ciel,prosím, aktívne spolupracovať s miestne zvyky, platiť dane.

5.Prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je správny,a nepovolia lodnej dopravy, ako je DHL /UPS zanechať váš balík na vaše dvere na žiadnych okolností.To spôsobí, že balíky stratil.

Údržba :

1.Nie je skladovateľnosť výrobku a to všetko záleží na užívateľovi/'s údržby.Utrite a udržiavať s mastencového prášku pred a po použití predĺžiť životnosť výrobku.

2.Produkty by mali byť uchovávané mimo dosahu slnečného svetla, ostré predmety a iné chemikálie.

3.Tento produkt je jednoduché farbenie, nepoužívajte práčku na pranie nemiešajte s inými oblečenie na umývanie.

4.Údržba jemným vody utrite do sucha.

POZNÁMKA:

1.Epacket je Relatívne pomalý a je to normálne.Takže odporúčame vám vybrať DHL EMS alebo.Ak nechcete dostávať výrobku do 30 dní po odoslaní, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre pomoc v čase, namiesto toho, aby okamžite zvyšovanie spory, môžeme vyriešiť väčšinu problémov pre vás.Ďakujeme vám za váš nákup a spoluprácu.

2. Niektoré prispôsobené produkty potrebné 3-7 pracovných dní príručka pre prípravu výroby.Odchýlka proces produktov je normálne v 1-3 cm.Prosím, buďte trpezliví.

3.Výrobky môžete vrátiť a vymeniť bez vplyvu druhého predaj.Prosím, vráťte pôvodného obalu, nepoškodený vrátane darov a KARTY.Personál vám poskytne rýchly náhrada za tovar sú kontrolované.Farba 4-6 je zvláštne, aby predávané nevratný.Nohavice výrobkov, ak anus je otvorený, tiež nemusí akceptovať vrátenie a výmena.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Náplň: Bavlna / Silikón
  • materiál: 100% lekársky silikón
  • Hmotnosť: 5000-8000g
  • Široko Aplikácie: Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
  • Množstvo: 1 kus
  • štýl 1: CYOMI Štvrtej generácie silikónové pančuchové nohavice
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • na zips: Späť na zips alebo na boku zips
  • Nemravný Obrázok: No
  • štýl 4: ladyboy G Cup obrovské prsia
  • štýl 2: silikónové prsia falošné prsia formy
  • Štýl 5: Inovovaný červená textúru pleti
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • VEĽKOSŤ: silicone breast forms
  • Číslo Modelu: Silikónové 3-bod kombinézu s Ramenom
  • štýl 3: silikónové vaginálne sexy mačička tlačidlo
  • Názov Značky: CYOMI


Napísať recenziu

Súvisiace produkty