Nové 7pcs/nastavenie Brány Slot Pad Interiérové Dvere Pad Non-slip Auta Držiaky Rohože Red White Black Voliteľné Pre Tesla MODEL 3 2018 2019


Štítky: kryt posteľ karikatúry, kryt pláži finejo, matné očné linky, pot, pokrytie bankových poznámka 10, kryt bar motorovou pílou, kryt posteľ fortnite, matný film auto 3 m, kryt batérie mi 3, kryt bar led jeep.

€9.17 €10.91
  • Skladom
  • w157311


Nové 7pcs/nastavenie Brány Slot Pad Interiérové Dvere Pad Non-slip Auta Držiaky Rohože Red White Black Voliteľné Pre Tesla MODEL 3 2018 2019

Odrážky: 1、100% sa Hodí Pre TESLA MODEL 3 2017 2018 2019.

2、Podložky, Vankúše Vyrobené Z Vysoko Kvalitného Latexu,Č Vôňu, Textúru Lepšie A Pružnejšie, Dlhá Životnosť, Neškodné Pre Deti A Domáce Zvieratá.Ľahko Sa Čistí 100% Umývateľný - All-počasie Ochrana Proti Plieskaníc, Ľad, Sneh A Dážď

3、Tam Sú trojrozmerné Groove Okraje Okolo Mat, To Môže Udržať Prachu A Vody Do Dverí, Slotu A Nie vypadnúť A Znečisťujú Pôvodného Auta Panel.3D Textúry Môžu Byť Zabrániť Hluku,Shockproof A Non-sklzu,Zabrániť Malé Veci Od Brúsenie Plastové Dosky Z Pôvodného Auta, Keď Vozidlo Vibruje.

4、Jednoduché Použitie - Nie Je Potrebné Robiť Žiadne Zmeny,Len Ju.Každý Kus Dokonale Zapadá A Intuitívne, Pridáva Pekné Na Vaše Auto.

5、, Ktorým auta brány slotu a zábradlia box, protiprachová vodotesný, aby sa zabránilo opotrebovaniu preč pôvodného auta.

Brány slot pad Pre Tesla MODEL 3 2018 2019 Interiérové Dvere Pad/Non-slip Auta Držiaky rohože Red White Black 7pcs

Podrobnosti:

*Interiéri Automobilu Stredovej Konzoly Držiaka Brány Slot Rohože

*100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

*Nie-Sklzu, špinavé odolné, oteruvzdorné, udržať auto čisté

*Rozsvieti zelené svetlo v tme

*Ideálne navrhnutý pre Tesla

*Materiál: Latex

*Farba: Biela + Čierna /Červená+Čierna/Čierna+Čierna

Obsah Balenia:

7pcs/Set Ochranné Rohože

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Vitajte V Našom Obchode

Najlepšia Cena + Najlepší Produkt = Vaša Spokojnosť = Moja Túžba


  • Názov Značky: vvcesidot
  • Druh: brány slot pad
  • Druh Materiálu: PE
  • Funkcia: interiéru vozidla
  • drop shipping: podpora


Napísať recenziu

Súvisiace produkty