20 mm Pletená Sólo Slučky Pásmo Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 41mm Aktívny 2 Gear S2 Šport Popruh Pre Amazfit GTS GTR 42mm Huawei Hodinky


Štítky: hodinu aktívneho 2, náramok gt2e, amazit gtr, gtr 2, galaxy fit 2 popruh, kapela amazfit gtr 42, amazfit stratos, samsung sledujte 3 45mm, gt huawei hodinky, amazfit gtr 2 popruh.

€3.53 €5.04
  • Skladom
  • w157318


1.Vybrať si Správnu Veľkosť: Pred zakúpením pásma prosím zmerajte si zápästie nájdete na metódu merania na obrázku na ľavej strane. 2.Ak veľkosť, ktorú opatrenie je presne v strede dvoch veľkosť sa pohybuje, vybrať menšie z dvoch veľkosť sa pohybuje.Ak máte ťažké sa rozhodnúť, veľkosť kontaktujte nás prosím na objednávku centrum. 3.Priateľské k pokožke: Pletená náramok je oveľa viac ľahký a priedušná ako silikónové slučky pásma.Mäkký pružný pletená pásma náhradu za sledovať denné nosenie.Jednej slučky elastické remienky uľahčujú zapnutie a vypnutie. 4.Ideálny Doplnok a Darček: Každý pletená sólo slučky pásma používa obuvnícke remeslo, aby sa zabránilo niť loos v,č voľne, bez pracky, č tuhý, č snagging a č poškriabaniu, aby ste sa cítili kože-zadarmo.To je najlepšie sledovať príslušenstvo pre vaše hodinky, vhodné aj ako darček na narodeniny, Vianoce, Valentína, pre rodinu a priateľov.Package: 1*Sólo slučky popruhu.Ako si vybrať správnu veľkosť. 1.Zmerajte obvod zápästia. 2.Zmerať dĺžku sledovať. 3.Obvod zápästia-dĺžka sledovať = dĺžka popruhu.Zhrnutie: dĺžka remienka = obvod zápästia-dĺžka hodiniek.


  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Druh: Hodinky Remienok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: CHENSONG


Napísať recenziu

Súvisiace produkty