Hra Shiranui Onmyoji SSR Shiranui Diver Ali Kimono Cosplay Kostým Jednotné Šaty Halloween Kostým Darček


Štítky: anime onmyoji, mai, bojovníci shiranui, sexy mai shiranui, môže shiranui, kagura onmyoji, hra onmyoji, cosplay onmyoji, shiranui oblek, kostým shiranui.

€24.75
  • Skladom
  • w15772


Vitajte v našom obchode, akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

RM3379555150781408

Kostým Vrátane:Yukata+Pletenca+Lano

Veľkosť grafu( Ázijské Veľkosť)

V dôsledku rôznych oceňovacích metód, tam je 1-3 cm chyba v príručke merania, ktoré nie sú problémy s kvalitou.Prosím pochopiť.

Obrázok zobraziť

Pozornosť

P lízingu sa chvíľu si prečítajte všetky informácie poskytovať tu

T hank vám za vašu spoluprácu

1:Ak máte problém, pred objednaním,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2:Ak výrobky, ktoré majú akékoľvek problémy s kvalitou spôsobiť máte zlý zážitok z nakupovania ,prosím, kontaktujte nás včas,pred otvorením prípade sporu, alebo zanechať negatívne spätné väzby, a my vám vyriešiť váš problém do 1 pracovného dňa.

3:Kupujúci by mal byť zodpovedný za Vlastné Daňové svojej krajiny.Prosím, informujte sa u svojej krajiny cotoms office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.

4: poradie duiring dovolenku a propagačné činnosti môžu byť omeškané, do istej miery, Ďakujeme vám za vašu trpezlivosť a pochopenie

5: spätná Väzba je pre nás veľmi dôležitá

(1) Ak sa vám páči , prosím, zanechajte nám 5 Star pozitívnu spätnú väzbu.

(2) Ak nie je spokojný s nimi , prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo čo je spor.W e vyrieši problém.P lízingu, dajte nám príležitosť slúžiť vám, dať si dobrý zážitok z nakupovania .

O veľkosť

1:Veľkosť môže mať 5cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.Nepatrné farebné rozdiely môžu byť spôsobené rôznymi monitor a fotografie svetlo.

Vďaka za vaše porozumenie.

2:Naša veľkosť je Ázia veľkosť ,prosím, pozrite veľkosť grafu prísne, alebo nás kontaktujte na suggesttion pred objednávky .


  • Znaky: Iné
  • Pohlavie: ŽENY
  • materiál: Polyester
  • Položka Druh: Sady
  • Komponenty: Iné
  • Typ Zdroja: HRA


Napísať recenziu

Súvisiace produkty