Skladacie Steny Neviditeľné Háčik na Oblečenie Hliníkové Zlato Kabát Dvere, Steny Vešiak Kúpeľňa Tlačidlo Domov Organizátor Dvere domácnosti Háčiky


Štítky: x79 combo, grafická karta, xperia z3 opravy obrazovke, thermo scientific india, spací vak vankúš 2 1, dámske zosilnené pončo, kde kúpiť kábla antény, vw passat motora gumy, xiao auto kožené puzdro, tiffany 2074 okuliare.

€8.46 €12.27
  • Skladom
  • w163219


Vážení priatelia, sme továreň na priamy predaj, ak chcete predávať výrobky a dropshipping, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, sme vám veľkoobchodné ceny.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.Materiál: Hliníková zliatina, Farba: Zlatá / Čierna / Strieborná Povrchová úprava: pozinkované matný Skryté skladacie skladovanie háčik, 90 °, skladací, Vhodný pre použitie v vstavané skrine / steny / za dverami / kúpeľne, atď.

Poštovné: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Máme všetky druhy dopravy cesta, kontaktovať nás môžete vybrať obľúbený prepravu spôsobom.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 3. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 4. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 5. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 6. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 7. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Vrátenie A Nahradiť: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po# .Pripomienky: 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy,ďakujeme!


  • materiál: Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Č. Háčikov: 1


Napísať recenziu

Súvisiace produkty