Hands Free Touchless Voľné Ruky, Nohy, Otvárač Dverí Rukoväť Držiak Hrubé Kovové Multifunkčné Domov Nástroje Otvárač


Štítky: top 100 fantasy romány, bez rukávov kimonos urob si sám, poklesnutý brimless mulčovače, super svetlé 12 v, led diódy, sledujte 4 krvný tlak, ssangyong kyron 433mhz, ssangyong korando rohože, sledujte späť otvárač jaxa, toyota rav4 2004 svetlo.

€5.68 €9.79
  • Skladom
  • w16468


Hands Free Touchless Voľné Ruky, Nohy, Otvárač Dverí Rukoväť Držiak Hrubé Kovové

Funkcia:

Keď si myslíte, že o tom, ako divne to je, verejných kúpeľne dvere skoro zadnej strane všetko, čo ste práve robili počas umývania rúk.

Ale potom, keď to príde k dverám, stále máme na miesto naše čerstvo vyčistený ruky na rovnakej nechutné rukoväť, že každý, ktorý si zvolil nie umyť ruky aj schmatol pri odchode kúpeľni.

Tieto dômyselné nohy otvárače dverí s názvom Voľný Nohy Otvárač Dverí umožní ukončiť kúpeľňa hands-free, a malo by to byť nainštalovaný na každom verejných kúpeľne dvere!

"Free Nohy Otvárač Dverí" je ľahko nainštalovať na akýkoľvek non-latching dovnútra otváracie dvere, použitím len 3 zahrnuté skrutiek upevnite ho na spodnom rohu dverí.

Je to skvelý spôsob, ako sa vyhnúť zárodky, baktérie alebo vírusy, ktoré môžu byť na verejnom doorhandles, otvoriť dvere, pričom obe ruky sú plné, znížiť papier, uterák náklady tým, že nebudete musieť mať ruky dokonale suché, keď ste ukončili kúpeľňa, alebo len tak, aby sa zabránilo krížovej kontaminácii.

"Free Nohy Otvárač Dverí" Nohy Dverí Rukoväť - Otvorené verejné kúpeľňa dvere s vaše nohy

špecifiká:

Veľkosť: 12x7x2cm

Hmotnosť: 350 g

Farba: čierna, strieborná

Materiál: Oceľ

Balenie zahŕňajú:

1x Touchless Voľné Ruky, Nohy, Otvárač Dverí ( Obsahuje 3 skrutky)


  • materiál: OCELE
  • Číslo Modelu: A
  • Povrchová Úprava: Lakované


Napísať recenziu

Súvisiace produkty