300pcs---(Pôvodná Bunka)----Pre iPhone 5, 5G Batérie na Plnú Kapacitu Vnútornej Opravy Diely Doživotná Záruka


Štítky: wojoq iphone batérie, adl iphone batérie, acer iconia 5 batérie, irobot 5 batérie, iphone ovládač, batérie, tenké iphone 5 batérie prípade, protector iphone batérie, iphone batérie elektroniky, iphone 003 batérie, pixel 5 batérie.

€836.07
  • Skladom
  • w166847


Ahoj drahá, už ste aj cítil naštvaná, keď zákazníci prídu späť k vám, pretože batérie kvality problém, napríklad, ich batéria sa nenabíja, alebo ich vybíjaniu batérie veľmi rýchlo, alebo ich batérie percento ukazuje, útesu-ako kvapka.

Ale budete musieť udržiavať svoje dobré meno a aby vaši zákazníci spokojní, pretože ich chcete ponechať nákup z vás znova a znova.Potom hľadáte pre mobilný telefón batéria dodávateľov, ktorí vám môžu pomôcť získať viac predajov.Hľadáte batériu mobilného telefónu výrobcu s vysoko konkurencieschopné ceny.Hľadáte batériu mobilného telefónu dodávateľ, ktorý ponúka doživotnú záruku?

Skvelé !Ste na správnom mieste, záložku našom obchode prvý prosím.A dovoľte mi pokračovať zobraziť okolo vás, aby ste vedieť viac o batérie.A budete vedieť, ktorý z nich by ste objednávku.

Aké rozdiely ?

Niektoré Batérie Obrázky:

*Prosím nekopírujte na náš obraz.

Batéria Špecifikácia:

PCM Špecifikácia:

Nabíjanie a vybíjanie krivky:

-Väčšina ostatných dodávateľa batérie bunky nemôžu prejsť UL osvedčenou kvôli suroviny z buniek nie je dostatočne Li-CO2 (3,7 V).Môžu mať Li-NiCoMn(Ni Co Mn 4:4:2), ktorý chcete nahradiť.BMT spoločnosti batérie bunky sú všetky úplné Li-CO2 materiálu a odovzdať UL osvedčenou rovnako.Aký bude výsledok použitia batérie bunky vyrobené z Li-NiCoMn(Ni Co Mn 4:4:2) ?Odpoveď: batéria bunky môže trvať len niekoľko mesiacov a je, ale po tom prestať pracovať.Ale pre celý Li-CO2 (3,7 V) batéria bunky robil, to môže trvať roky.

Osvedčenou Batérie:

Bamyoyo Spoločnosť je obzvlášť pozorní o kvalite batérie ponúkame na predaj.Všetky naše batérie sú prísne dodržiavanie noriem a výrobných procesov.Batérie sú v súlade s osvedčenia o zhode.

IC & FCC: Federal Communications Provízie; Severnej Ameriky Štandard, ktorý definuje pravidlá a postupy, aby sa zabránilo elektronických zariadení z spôsobuje škodlivé rušenie frekvenčné spektrum.CE: Európska Zhody, Batérie zasadnutí Európskej technickej harmonizácie noriem.Batérie boli vystavené dizajn a kontroly, kontroly; A spĺňajú základné technické požiadavky stanovené Európskou Smernicou.Toto označenie umožňuje voľný pohyb v rámci Európskeho trhu.PSE: Bezpečnosť Produktu Elektrické Spotrebiče & Materiálu.Elektrický Prístroj a karta Bezpečnostných Zákon sa vzťahuje na podniky, ktoré vyrábajú alebo dovážajú výrobky v Japonsku .Batérie sú stretnutie Japonsko elektrický výrobok výroba normy.

Niektoré dôležité body na Výrobu Batérie:

1.Bamyoyo batérie sú triedenie kapacity triedenie kabinet kabinet, po 8 hodín triedenie, presné čítanie batérie údaje, triedenie kapacity podľa kapacity iPhone kapacita batérie, ak sa kapacita nie je až štandardné budú odstránené.Pokiaľ dobre viem, že nie všetky batérie výrobca bude triedenie buniek po jednom, väčšina z nich bude len urobiť ramdom kontrola vzhľadom na vysoké pracovné náklady a časovo náročné.To je dôvod, prečo naše batérie " kvality sú stabilnejšie ako iné.

2.Semifinished batérie je pri komplexnej inšpekcie so Texas Instruments softvéru.Pre iPhone batérie sa líši od ostatných mobilného batérie, pretože na PCB všetkých komunikačných údaje musia získať spojenie s Telefónom.Texas Instrument dizajn CPU pre iPhone batérie, to je dôvod, prečo Texas Nástroja batérie management software je najlepšie pre testovanie.

3.Harding pracovných člen tímu.Batérie kvality je naše všetko.Všetkých našich členov vyvinú úsilie na zabezpečenie zásobovania kvalitné batérie.Môžete sa dozvedieť viac o našej FB Stránke BMTbattery, ak máte záujem.

Niektoré Obrázky z veľtrhu:

To, čo povedali ?

Platby:

Western Union, MoneyGram, Paypal, T/T bankovým prevodom, Alipay, www.sarisanci.sk.

Zásielky:

Pošta, DHL, UPS, Nertherland UPS (0 dovozu dane).

Upozornenia:

Batéria je citlivých produktov, prepravné náklady, je vyššia ako iný tovar, tiež batérie zásielku dostal veľa

obmedzenie zo vzduchu tracffic kontroly.Tak to zvyčajne trvá dlhšie dodacie lehoty, ako sú normálne tovaru.

Ak máte otázky po tom, ako dostanete batérie, prosím, príď k nám prvý namiesto otvorenej na www.sarisanci.sk.

Sme predávajúci starostlivosť o zákazníka skúsenosti.Sme vždy radi vyriešiť váš problém.

Pošlite nám správu alebo objednať teraz ! : )


  • Originál alebo Nie: Kompatibilné
  • Názov Značky: bamyoyo
  • Číslo Modelu: BAMYO5GOC
  • Kompatibilné Značky: APPLE
  • Apple Model: iPhone 5
  • Kapacita batérie(mAh): 1301mAh-1800mAh
  • Certifikácie Kvality: UL


Napísať recenziu

Súvisiace produkty