Bežecká Šport Požičovňa Mäkké Fľaša na Vodu Skladacie TPU Mäkké FlaskTravel Camping Multifunkčné Horolezectvo Vody Taška


Štítky: vatna fľaša na vodu, skladacie skladacia fľaša na vodu, chudá vody banky, mäkké banky pitie, rose voda, bb blush, ultralight fľaša elite, ultralight bicykli fľašu, motorka taška 15 l, batoh vody.

€9.64 €10.15
  • Skladom
  • w16850


Popis produktu:

Užite Preč Unavené Nohy S Týmto Vedro!

Užite si okamžité detoxing foot spa doma v tento Prenosný Namáčanie Spa Vedro - liečebný vedro bag je ideálny pre nohy namáčanie a domáce kúpele!

Toto je len nohy spa kotline, ktorá umožňuje nohy namáčanie kdekoľvek.Detox a úľavu stresu v pohodlí vášho domova!

Žiadne starosti o rozsiahlosti v účtovnej pretože táto noha spa vedro vak je ľahký a má rukoväť.Môžete ho hneď vo svojom kufra alebo cestovnej tašky a po použití.NEPREMOKAVÉ A UTESNENÝCH - odolné spa vedro vrece, ktoré používa najnovšie technológie pre hydroizolácie na udržanie ideálne spa-ako teplota vody.Je vyrobené z vysoko-kvalitného PVC materiálu, ktorý je hrubé a ťažké zlomiť alebo trhať.

MÔŽE STÁŤ vo VZPRIAMENEJ polohe - je vyrobená v stredne mäkkosť a tvrdosť, ktorá môže stáť vzpriamene po naplnená vodou.Má kapacitou 15 až 20 litrov vody.Múdry náhradou za tradičné pevné nohy povodiach.

POHODLNÉ SKLADOVANIE - To je skladacia, umývateľný a opakovane použiteľné, takže si môžete udržať v používaní tejto pre rôzne účely, na dlhý čas.Udržať to vedro vrece suchej a zložené kompaktne, keď nie v použitie.

ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA - To je najviac často používaný pre nohy namáčanie účely deti i dospelých.Môže to slúžiť ako povodí náhrada za pranie oblečenia, tváre a iné veci.

To môže tiež slúžiť ako kontajner počas služobnej cesty, self-vodičský tour, piknik, camping a iné aktivity v prírode alebo ako ryba na omyle.

Upokojiť namáhané nohy kedykoľvek a kdekoľvek s Prenosným Namáčanie Spa nádoba pre celkovú relaxáciu, pohodlie, a znižuje nervové dekompresný!Kúpiť vy TERAZ!

ŠPECIFIKÁCIA VÝROBKU

Materiál/s: PVC.

Dostupné Farby: Sky Blue/ Red Rose/ Čierna

Kapacita: 15Liters

Veľkosť: 47 x 25 cm

Package Zaradenie/s:

1 ks.Prenosné Namáčanie Spa Vedierko


  • materiál: PVC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapacita: 15 L


Napísať recenziu

Súvisiace produkty