0# kapsule, 64 dutiny ABS materiál, ručné kapsule plniaci stroj,capsulator,kapsule výplň s utláčaním nástroj


Štítky: bmw e90 2007 vákuové čerpadlo, bmw e90 320i stierač relé, masážna posteľ list vybavené, oblek narodeninovej party dieťa, bmw e90 anjel svetla rbg, volvo s40 proti hmlové svetlo, bmw e90 2 ks dverí svetlo, led individuálne adresu, bmw e90 325i motora pásu.

€14.82
  • Skladom
  • w16947


Popis Produktu

Specitions:

1.Materiál:ABS

2.Kapsule veľkosti:0#

3.Dutina:64

4.Kapacita:64pcs kapsúl/čas

Zloženie:

1.Spp rada

2.Telo doska

3.Stredne rada

4.Orientovaný rada

5.Lopatka

6.Utláčaním nástroj

Prevádzka Krokov:

Prvý: Prosím, dajte orientovaná doska a spp predstavenstva spoločne.Uistite sa, že otvorov orientované rady a predstavenstva spp v riadku.

Po druhé :Dajte čiapky kapsuly v spp dosky a netraste s ním oboch dosiek tak, aby čiapky kapsuly všetkých ísť v otvory spp rady(Prosím držte rozdiely orientované na palube tak, že funkcia caps nemôžu vykĺznuť von).Vyhnať extral čiapky kapsuly z rozdiely orientované rada konečne.

Po tretie: Stačí postupovať podľa prvej a druhej krok na linku tiel kapsule s orientované rady a telo doska.

Po štvrté: Prosím, dajte prášok alebo granuly liekov na telo doska.A používať lopatka rada šíriť medicíny prášok alebo granule na telo doska zároveň uistite sa, že body sú vyplnené.Spread sa extra prášok alebo granule liekov, konečne.(Ak chcete vyplniť viac liekov,môžete si potriasť telo doska na stôl niekoľko krát a vyplniť niektoré viac, čo si želajú.alebo použite utláčaním nástroj na tlačidlo práškov v tele hole)

Piaty: Dať stredne predstavenstva spp dosky a uistite sa, že gapped strane orientované na hornej palube.Potom otočte obe dosky o 180°a umiestnite ich na telo doska.Stlačte obe dosky na telo doska po úprave všetkých otvorov tri dosky sú v súlade.

Šiesty: Otočiť o 180°troch dosky a uistite sa, že telo doska hornej a spp tela nižšie.Stlačte tela predstavenstva spp rada na spodnej zo strany na stranu.

Siedmy: Presunúť preč tela dosky.Otočte strednej rady a predstavenstva spp o 180°a uistite sa, že spp hornej palube.Presunúť spp palube tiež.Potom dostanete finall zamknuté kapsuly z medziproduktu dosky.


  • režim ovládania: manuál
  • Číslo Modelu: 0# 64 dutiny
  • materiál: ABS
  • Kapacita: 64pcs za čas
  • Druh: kapsule náplň
  • Použitie: kapsule náplň


Napísať recenziu

Súvisiace produkty