Nové vysoko kvalitné Kovové Presné Rezanie Umenie Nôž Dláto Fréza pre Leptanie Rezbárske nástroje Ťažších Umenie Nože DIY nástroj 328


Štítky: codao, uni pascal perá, roztomilejší, čepeľ pre cricut, kovové strane otvoru punč, sekanie dreva stroj, 4in rezanie disku, vážnejšie, výparníka pre klimatizáciu, kizer.

€2.31 €2.42
  • Skladom
  • w171295


Legovanej nástrojovej ocele čepeľ, ostré, dlhý život, plný hliníkové upínacie svorky viac stabilné, cítiť sa dobre a nie je hrdza.Účel: sklo nálepky čistenie, rezanie papiera, plastových fólií, textilných materiálov, dreva-rezbárske práce, remeslá, mobilný telefón, nálepky na použitie a rodiny DIY. [usage] 1, rezanie hlavu v strede nástroj rod hlavy, chrbta, utiahnite maticu na rezné nástroje, môžu byť použité. 2, metódy rovnako, ako držíte pero v ruke, sila by mali byť primerané. 3, na ochranu kotúča, rezanie papiera, doska by mala byť podľa papiera zaplatené, keď.Pretože čepeľ je veľmi ostré, pripomenul kryt spp okamžite po použití, nedovoľte, aby deti dotyk.Smer, použitie sily je vždy rovnaká ako čepeľ, vyhnúť sa o účinnosti prerušiť, inak jednoducho zlomenina tip (oceľ).

veľkosť:14.5 cm


  • materiál: Kov
  • Číslo Modelu: 328
  • VEĽKOSŤ: 14.5 cm


Napísať recenziu

Súvisiace produkty