Umelé kvety, Kvetinové Dovolenku hlavový most Nevesta Ženy Kvet Koruny Vlasy Kapely Pearl dekorácie Svadobný dar Zápästie kvet


Štítky: kvet koruny leaf vlasy, lily kvet koruny vlasy, navy kvet, vlasy kapely, artifiyial kvet, vlasy kapely, lesk koruny vlasy kapely, klasické koruny vlasy kapely, nevesta kvetinový koruny vlasy kapely, ruže kvet koruny čelenka na vlasy, žltá koruny vlasy kapely, kvety string vlasy kapely.

€3.58 €3.81
  • Skladom
  • w17251


Umelé kvety, Kvetinové Dovolenku hlavový most Nevesta Ženy Kvet Koruny Vlasy Kapely Pearl dekorácie Svadobný dar Zápästie kvet

Pearl dlhé lano pás kvetinový veniec zelený simulácia zápästie kvet detské obleky Garland môžete vytvoriť pásy Príslušenstvo, môžete Tiež urobiť pneumatiky Garland a náramok môžete regulovať veľkosť, deti a dospelí môžu nosiť Prímorské turistické dovolenku headdress Bohemia štýl

Farba: 6 farieb

Materiál: pletená lano zelenej perly hodvábnej látky

Veľkosť: rozetu dĺžka 120 cm

Balenie: taška funkcie opp, girlandy a zápästí kvet

Nastaviteľné!Obe deti a dospelých fit

Kontaktná osoba: Pán Gao 0579-85893663, 18657965917 & strávili

Zaväzujeme sa, že spracovania vzorky a na mape spracovanie.Náš výrobný závod v yiwu medzinárodný obchod mesta futian trhu obchody, spracovanie nízka cena je našou najväčšou výhodou; Na predpoklade, kvality, môžeme dať najväčšie zľavy pre zákazníkov.Vitajte priatelia zo všetkých oblastí života príde na návštevu, hovory vyjednávať!

Veľkoobchod

Miešanie Dávkach

Podpora zmiešaných dávky, [2000] yuan dávky alebo [1000] KS nad skupiny

Malé veľkoobchod, podporné skupiny, dávky 300 juanov (každý štýl viac ako tri, celkom 300 yuan), ak nie je uvedené farba, sme farbe z najpredávanejších dobre, je na sklade na zápas v rozsahu dobrý pin; Po doplnení pre tak málo, ako 100 jenov.

Malé dávky, pre vás na dosiahnutie nulových zásob.

Platobné pokyny: všetky transakcie, podpora Alipay zabezpečené transakcie, bezpečnosti a kvality.

Veľkoobchod objektu: vhodné pre on-line predaj a kamenné obchody alebo import a export obchodná spoločnosť, nákupné centrum počítadlo operátorov

Podpora malých zásob elektronického maloobchodu a subjektov, šperky, butik, podporu vysokoškolákov podnikania.

Model: môžete poskytnúť vzorky poplatok v súlade s maloobchodné ceny.Formálne predložili veľkoobchodné objednávky, vzorky poplatok extra peniaze by byť v poriadku.

Objednávanie: v objednávke - sme skontrolovať, či sú všetky k dispozícii - skontrolujte, či aby suma úhrady, poštovného, je ok.

Distribučné zásady: dodávok, a to sa vašej objednávky a platby na náš účet, sme skontrolujte úvahy pred začiatkom distribúcie.

Dodacia lehota: potvrdenie platby v rámci 24 hodín po dodaní, ale tieto dôvody môžu ovplyvniť zobrazovanie času,

Upozornenie: zo zásob tovaru (napríklad rozšírenie jednotlivých proces) budeme včas informovať;

Prijať príklad objednávky, srdečne vítame všetkých Meste šperky veľkoobchodníkov, šperky, kamenné obchody, darčeky, šperky, obchod a iné spoločnosti, aby vzorka prispôsobenie,

Postupy sú nasledovné:

(1) poskytnúť model pre mojich klientov, vlastnú farbu a množstvo, ako bolo dohodnuté.

(2) naša spoločnosť bude hodnotiť jeho materiál, výrobný proces a balenie požiadavky a vypracovať ceny a dodacie lehoty.

(3) po tom, ako zákazník potvrdí, poskytovať vzorky a vypracovať zmluvu medzi dvoma stranami.

(4) našim klientom zaplatiť 30% až 50% vkladu.

(5) naša spoločnosť ukončená výroba v stanovenej dobe

(6) zákazník vybaví rovnováhu, dodá tovar a dokončí transakcie.

(7) sme sa len slobodne vrátiť do kvality produktu, tak prosím pri nákupe venovať mimoriadnu pozornosť, nedostávajú tovar, ktorý nemajú radi, nechcem povedať, prečo nie je vhodné opýtať sa ich na nás, Ó, pretože ak chcete vymeniť tovar, uhradí návrat nákladnej a rôzne nám to potrebné.

Nákladná popis

Veľkoobchod, unified dodanie alebo logistiky, každý nákup nákladných nie sú zahrnuté v kúpnej cene, tovaru znáša zákazník

Nákladná bola vždy jedným z najdôležitejších obavy našich zákazníkov, a my vám vybrať kvalitné a cenovo dostupné nákladné poskytovateľov služieb pre našich klientov.

Špecifické poplatky kontaktujte zákaznícky servis pochopiť

Rozsah poštových express mail otvoril celoštátnej miest najviac mesta na alebo nad krajskej úrovni.Cena zahŕňa náklady na balenie, doprava, registračný poplatok, poistenie poplatok.

Prosím nenechávajte na adresu P. O. Box, je potrebné prihlásiť prijímateľa.

Logistické funkcie: lacné, vhodné pre veľké tovar dodaný rýchlo.Dodanie nie je potrebné zákazníka na určené miesto pre logistiku.

Nákladná popis

Ex výrobnú cenu neobsahuje žiadne poplatky za dopravu.


  • pigment: Zelená fazuľa farebná, fialová, svetlo ružová, oranžová, ružová, Béžová
  • Názov Značky: MEIHON
  • Príležitosti: Svadba
  • Rozetu dĺžka: 120 cm
  • Číslo Modelu: hh70614
  • Štýl: Headdress
  • Platné darček príležitostiach: Cestovanie, svadby, narodeninové oslavy, obrázky, tance,
  • modelovanie: Kvet camellia
  • druh: Sušič na vlasy kapely band
  • kvalita materiálu: Hodváb kvet
  • Balenie: Girlandy šnúrku Na kvet
  • Druh: Nevesta Kytice/Svadobný Kvet


Napísať recenziu

Súvisiace produkty