Nový Papier Vstupný Zásobník na Hlavný Zásobník Prevodov RM1-7276 pre HP LaserJet 100 color MFP M175a/nw CP1025/nw M275 tlačiarne


Štítky: push up trikini, tlačiareň, toner, hp zásobník papiera, hp laserjet 100 color mfp m175a, ryby lákať more, o make up, prášok toner, aculaser, lure more, cp1025.

€16.84
  • Skladom
  • w172607


Pozor Prosím! 1, Po vašej objednávke,prosím povedzte nám množstvo pre vzťahujú colné poplatky, skutočná suma za tovar alebo znížiť sumu, pretože to súvisí s vašou colné daň, ktorú je potrebné uhradiť na svoje miesto. (Sme zníži skutočnú výšku a použitie, nízka cena, keď sme odoslať tovar v normálnom,ak potrebujete udržať v skutočnej výške, alebo iné sumy,prosím, povedzte nám, keď si ho objednať.) 2, Všetky naše diely sú odskúšané aj pred odoslaním, keď si kúpite všetky diely, prosím, dajte mi vaše žiadosť model tlačiarne, napätie 110volt alebo 220volt, stav alebo iné údaje za tovary a váš prijímač.Prosím potvrďte svoj stroj problém,a je potrebné vedieť, ako ju nainštalovať alebo majú technicals opraviť. 3, Ak tovar doprava je oneskorené, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty.Niekedy niet iného dôvodu, ako je počasie, dovolenka, atď.Dúfam, že sa vám môže porozumieť. 4, Keď tovar príde na svoje miesto,prosím, pomôcť a spolupracovať s colné odbavenie lodnej dopravy.Kontrola tovaru, no pred podpisom prepravný doklad.Ak tovar poškodenie alebo nefunkčné,prosím odmietnuť prijať a kontaktujte nás čo najskôr, ako môžete.

5, Potom, čo dostanete tovar, ak je nejaký problém, prosím, povedzte nám, skoro v 3days.Ak chcete vymeniť alebo vrátiť tovar, ktorý by ste mali zaplatiť všetky prepravné poplatky (zahŕňajú aj všetky ďalšie poplatky pre návrat späť) a balenie tovaru aj do ich pôvodného stavu.Potrebujeme tovaru v dobrom stave bez poškodenia alebo rozbité.O tovar vrátiť, len sme prijať poštou office (EMS, Post air mail alebo iné požitky po ceste).

6, Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, môžeme diskutovať vopred.


  • Používa sa pre Model Tlačiarne: CP1025/nw M175a/nw M275 rad tlačiarní
  • Názov Produktu: Papier Vstupný Zásobník/Hlavný Zásobník Prevodov
  • KATALÓGOVÉ ČÍSLO: RM1-7276-000CN
  • STAVU PRODUKTU: nové kompatibilné dobrej kvality
  • Napätie: 110V
  • Číslo Modelu: CP1025/nw M175a/nw M275 rad tlačiarní
  • Názov Značky: sft


Maori Tonya
2020-10-02
5/5
OK

Napísať recenziu

Súvisiace produkty