Jazda na bicykli Bike 3D Silikónový Gél Pad Black Sídlo Sedlo Kryt Mäkký Vankúš Black Vysokej Kvality Pomaly Hrať Silikónové


Štítky: ciclismo estivi, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, capaceta ciclismo, ciclismo carreteras, specialliced ciclismo, portabidones ciclismo, cubrebotas ciclismo, completino ciclismo, brazo ciclismo.

€4.60 €5.89
  • Skladom
  • w17312


Funkcia:

*1. Povrch je vyrobený z nosenie-odolná a priedušná textílie, stredná vrstva je hlavne silikónové, ktoré je pohodlné pocit, protišmyková a odolná.

*2. Všetky-kolo obehu groove dizajn, viac priedušná, udržať zadoček v suchu na dlhú dobu, a nie strach z nudy pri jazde na dlhú dobu.

*3. Na úhľadne usporiadané protišmykových častice vo vnútri zvyšuje trenie medzi sedáku sedadla, v blízkosti sedadla bez posunutia, účinne zabrániť posuvné a trvanlivé.

*4. Dizajn elastické kapely zariadenia a dizajn reflexné pásky v noci môžete vytvoriť svoj sedáku pevnejšie a zaisťujú bezpečnosť jazdy v noci.

Špecifikácia:

Materiál: silikón + textílie

Farba: čierna (ako je uvedené)

Veľkosť: 26*18*3 cm

Obsah Balenia:

Silikónové vankúš * 1

Poznámka:

1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázku vidíte a samotnom.Vezmite prosím na vedomie, že.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.


  • Číslo Modelu: jazda vankúš


Napísať recenziu

Súvisiace produkty