Potápanie 45m Nepremokavé shell anti-drop potápanie streľby Akčné Kamery Príslušenstvo Ochranný obal, Kryt Pre GoPro Hero9 Dropship


Štítky: gopro doska, prípade gopro hero 8, showhu, gopro hero, gopro 8 hrdina, gopro hero doska, rada gopro, hrdina doska, TUYU, gopro doske.

€8.87 €12.49
  • Skladom
  • w18171


>>>>Položku Detaily

Popis:

1. Profesionálny Dizajn: Určené pre GoPro Hero 9, tento ochranný kryt môže provideultimate ochrany pre vašu GoPro v extrémnych outdoorových aktivít a hlbokomorské potápanie.Vezmite prosím na vedomie, že nie je vhodné pre GoPro Hero8 a pre Hero7.

2. Jednoduchá Inštalácia: nie je potrebné odstrániť ochrannú objektív pred uvedením kamery do prípadu.Stačí otvoriť prípade, dať do kamery, a uzavrieť prípad.Tento návrh môže tiež poskytnúť lepšiu ochranu pri náhodnom vplyv objektív pre GoPro.

3. 45M/147FT Vodotesný Hodnotenie: Tento vodotesné puzdro má vylepšený nepremokavé tesniaci krúžok a pevné spony, aby sa účinne pomôcť zabrániť úniku vody.Môžete použiť zariadenie pre GoPro zaznamenávať aktivity pod vodnou hladinou v hĺbke asi 45 metrov / 147 nohy bez obáv o únik, a nie zničiť streľba účinok, jasný a živý.

4. Komplexná Ochrana: shell objektív je vyrobený z ultra-hrubé tvrdené sklo zabezpečiť jasné, streľba efekt a zabrániť vplyvu.Hlavné telo puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej PMMA plastu, ktorý je pevný a odolný, a môžete chrániť prístroj pre GoPro z vysoko-vplyv kvapky, preliačiny a škrabancov.

5. Rýchloupínacou Prackou: Pripojený s rýchloupínacou prackou montáž sedadla.Táto súprava sa dá ľahko opraviť prístroj pre GoPro na ďalšie príslušenstvo, ako je napríklad statív, požičovňa stáť, a prísavky stáť.Poznámka: Doplnky by mali byť zakúpené samostatne.

Špecifikácia:

Materiál: PC

Funkcia: vodotesný, prachotesný, drop-dôkaz, tlak-dôkaz

Podpora hĺbka vody: 45 metrov nepremokavé

Objektív materiál: HD PC, priepustnosťou svetla ≥95%, G vysokú tvrdosť ≥9H

Vhodné modely: pre GoPro Hero 9

Farba: transparentná

Balenie Zoznam:

Nepremokavé Shell*1

Základne*1

Skrutka*1

>>>>Položka Ukázať

>>>>Po Predaj

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT .Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU .Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY !Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sarisanci.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.


  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: gopro
  • Názov Značky: Rondaful
  • podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Číslo Modelu: Ochranné Puzdro
  • materiál: Iné
  • Druh: Základná doska


Napísať recenziu

Súvisiace produkty