HAMAMATSU Hamamatsu R374-12 TG0265 zdvojnásobenie trubice


Štítky: lampa ortuť, lampa xenon, uv lampa, Optický, modbus senzor, snímač uv, hid xenónové lampy, cermax xenónové svetlo, temt6000, phototransistor.

€348.57 €387.30
  • Skladom
  • w182309


Výrobok je originál z druhej ruky, a stav je tak dobré, ako je na obrázku.Sme odstrániť z bežného vybavenia, a my sa uistite, že výrobok funguje normálne.

Pre lepšiu komunikáciu, prosím, pridajte Skype účet, alebo poslať e-mail schránky.Uvidíme, správu a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Skype účet:

E-mail:

INFORMÁCIE

poznámky pre zákazníkov

PLATBY:

----------------------www.sarisanci.sk akceptovať vyššie uvedené spôsoby platby

DOPRAVA: Položka budú zverejnené hneď, ako je to možné po zaplatení.Prajeme balík vám dorazí skôr, ale international mail je vysoko závislá na vlastné a miestnu poštu, takže ak nechcete prijímať položky,prosím, connact nás,ďakujeme, že ste si láskavo pochopenie.Dovozných ciel a daní nie sú zahrnuté v položke cenu a prepravné.

NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ:

Pozrite si prosím balíček a položky opatrne.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Príručka na riešenie problémov a dopĺňa takto:

Spätná VÄZBA: dúfame, že sa vám páči položky a tešíme sa na vás nakupovanie s nami opäť v blízkej budúcnosti.Vaša spokojnosť,prijaté suppirt je najviac základných hnacia sila v nás, aby trvalé úsilie!Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5.

POZOR PROSÍM: Spôsob komunikácie: kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto položky.Budeme reagovať na vašu otázku, alebo e-mailom do 24 hodín(pretože jet lag).Doprava problém: je To nadnárodná obchodu, ako transportné procesy, ktoré spôsobujú nepríjemnosti, prosím pochopiť.Veľkosť fotografie: vezmite Prosím na vedomie, že obrázky sú mierne zväčší pre vaše pohodlie.Uistite sa, všímať skutočnú veľkosť tovaru, ako to môže byť menšia ako zastupujúci foto.Chyba merania: Prosím, aby malá chyba merania.


  • Názov Značky: mušle
  • Číslo Modelu: R374-12
  • Druh: Priemyselné Príslušenstvo K Počítačom


Napísať recenziu

Súvisiace produkty