Odolné Mäkká Pena na Vlasy Valčeky Mäkká Špongia Curlers DIY Vlasy Styling Kadernícke Nástroje Pre Ženy A Deti


Štítky: riadok valca, curler vlasy, curler magic, curler perm, vlasy valček, žehlička vlna, Valček, bang valček, valec nepúšťa vlákna, hubky curlers.

€1.36 €2.00
  • Skladom
  • w18591


Funkcie:

1. Odolný materiál: tieto ružové vlasy valčeky sú vyrobené z hubky a plastov, bezpečné a pohodlné, mäkké a trvanlivé, ľahko sa používajú na dlhú dobu, bez obáv o poškodzuje vaše vlasy.

2. Jednoduché použitie: valčeky grip vlasy bez potreby pre kolíky a klipy; Stačí otvoriť plastové pevné kapela zabaliť vaše vlasy na valci, zatvorte pevne kapela, ísť spať; Prebudiť môžete získať krásne kučery

3. Protevtive vlasov: Mäkké penové špongie navi nevyžaduje kúrenie a nespôsobí škodu na vlasy a vlasové folikuly.Môžete nosiť kedykoľvek a kdekoľvek, tiež vhodné na spanie použitie

4. Multi-function: môžete ju používať, aby vlny, retro rožky, vzduch, rany a iné tvary pre vaše rany alebo vlasy chvosty, vhodné pre vlhké alebo suché vlasy.

5. Všeobecné účel: Tento sušič na valcoch je veľmi všestranný, a môžu ho používať deti i dospelých.To je veľmi univerzálny.

Popis:

Táto vlasy valčeky materiál je mäkký a šetrné k životnému prostrediu a nie je na škodu vlasy, môžete to urobiť vlny, retro rožky, vzduch, rany a iné tvary pre vaše rany alebo vlasy chvosty, vhodné pre vlhké alebo suché vlasy.

Špecifikácie:

Rozmery balenia: 13.97 x 12.45 x 5.84 cm

Hmotnosť: 100 Gramov

Materiál: pena

Farba: ružová

Package Zahrnuté:

36 ks*sušič na kolieskach

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty