Oil-free vákuové čerpadlo Prenosné oil-free vákuové čerpadlo DP-02 model oil-free vákuové čerpadlo laboratórium vákuovej pumpy


Štítky: bluetooth trubice, nobsound, phono predzosilňovač, fx trubice, zosilňovač audio, fxaudio, 6k4 trubice, fx audio trubice 03, zosilňovač trubice, audio predzosilňovač.

€315.47
  • Skladom
  • w187540


DP -02 je naše nové generácie prenosný, vysoko-tlak, vysoký prietok sacie vákuové zariadenie.

Je vhodné na čerpanie rôznych kvapalín a vysávanie kontajnera.Ideálne je negatívny tlak zariadenia pre laboratórne ašpirácie a vysávanie.Negatívny tlak potrebný pre príťažlivosť môže byť riadený negatívny tlak regulačné zariadenie a tlak je zobrazený negatívne tlakomer.

Sa používa čerpadlo s filtrom fľaše, viacero filtrov a tuhej fáze ťažby zariadenia na dosiahnutie požadovaného čerpania účinok.

Anti-korózne, silné kyseliny a zásady odolnosť

Kompaktný, prenosný a ultra-tichý dizajn

- Produkt tlak je nastaviteľné (-0. 02MP na -0.185 MP) prietoku Produktu je nastaviteľné (20 50 litrov za minútu)

- DP-02 oil-free vákuové čerpadlo sa dodáva s tekuté kolekcie fľaše

- Vstavaným 50M filter hlavu, účinne bráni tuhých častíc a všetky špinavé veci od vstupu do čerpadla, čo život zvýšenie - multi-purpose rozpúšťadlo filter, tuhej fáze ťažby nástroj, multi-filter, atď.vybavenie vyžadujúce negatívny tlak.

-Kvapalina kolekcie fľaše prichádza s plavákom.Keď kvapalina dosiahne upozornenie line, float bude automaticky viesť k vydržať prívodu vzduchu, účinne bráni kvapalina do čerpadla.


  • Model: dp-02
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Miesto pôvodu: Čínskej Pevnine


Napísať recenziu

Súvisiace produkty