100ml jasné, matné sklenené fľaše prázdne lotion fľaše, nádoby, sklo s hliníkovým strieborné veko


Štítky: alcoholl fľaša sklo, prázdny kontajner mlieko, sviečka pre jar, priehľadnej nádoby materiál, viazané sklenená nádoba, 100 ml sklo lebky, kozmetické jar aj s vekom, jasné, matné sklo postrekovač, 100 ml sklo botle, skleného pohára veko.

€0.72
  • Skladom
  • w18829


Vitajte v našom obchode

môj drahý priateľ,

Dúfam, že budete mať príjemné nákupy,

máte nejaké otázky, prosím kontaktujte nás alebo nám zanechať správu,

sme sa dostať späť k vám včas.

Výrobku: Krém čerpadla fľaša Kapacita: 100 ml Veľkosť: celková výška (vrátane obalu): 178mm, Fľašu priemer: 42mm.Fľaše sú 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Upozornenie:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.Robiť

určite sa vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

2. Prosím, dovoľte 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie

Balenie A Doprava

Ak máte akékoľvek otázky, o prepravné náklady, prosím, len miesto, aby, a nechcem, aby platby, budeme dvakrát skontrolujte prepravné náklady a najlepší spôsob dopravy, a nastaviť celkové náklady.

Naše služby Sme schopní prispôsobiť logo ako (hodváb tlač,3D tlač a label nálepka) na objednávku.Tlač poplatok závisí logo vyzerať ,prosím, contanct nás, ak budete potrebovať.

informácie o firme

Špecializujeme sa na veľkoobchodný predaj všetky druhy Kozmetických balenie,môžete prispôsobiť logo,ak potrebujete iný produkt, ktoré nie fondu na našich stránkach,pošlite nám, prosím, obrázok, môžeme citovať zdroj najlepšiu cenu,ak sa na akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na Obchod jasliach.


  • Položka Druh: Fľašiach
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty