Usb 3.0 Hub 4 Port Portable Multi USB Rozbočovač s Power Port pre Počítač PC, Notebook Príslušenstvo Notebook ROZBOČOVAČ USB 3.0


Štítky: misa star wars iphone xr, úplne luxusné papuče mužov, oblečenie pr 10 rokov dievčatá, veľké jazdy dinosaura auto, caterpillar halová obuv, prípade homtom ht16 mtk6580, prípade homtom ht16 jednorožec, bmw 320i 2005 baterka, kľúče od auta čip opel corsa.

€10.94
  • Skladom
  • w189215


Popis Produktu

4-PORT USB 3.0 HUB jednoducho umožňuje pripojiť až 4 USB zariadenia k PC alebo Notebooku, napríklad externé pevné disky, USB flash disky, myši, klávesnice, USB, slúchadlá, reproduktory, pamäťové karty, klávesnice, myši a ďalšie zariadenia USB a pod.To vás drží ďaleko od problémov s pripojením& odpojiť a opakovane.

5GBPS SUPER SPEED USB 3 HUB: USB 3.0 Hub podporuje super rýchlejší prenos dát až do 5Gbps - 10X rýchlejšie než USB 2.0 (480 mb / s), ktorá umožňuje prenášať filmy vo vysokom rozlíšení alebo súbory v len pár sekúnd.To je spätne kompatibilné s USB 2.0, 1.1 a 1.0. Cez LED indikátor, môžete jednoducho monitorovať stav pripojenia.

S 3 FT USB 3.0 PREDLŽOVACIEHO KÁBLA: Tento usb 3.0, powered hub s predĺženou kábel môže predĺžiť ťažko USB porty na pracovnej ploche na požadovanú polohu, ktorá takže je pekný voľbou pre ploche.Okrem toho, šikovný a kompaktný dizajn ponúka ideálny spôsob, ako rýchly prístup k USB zariadeniam kdekoľvek.

SKVELÁ KOMPATIBILITA: Kompatibilný s Windows 10/8/8.1/7 / Vista / XP a Mac OS X, Linux a Chrome OS.Plug & play, potrebný žiadny ovládač.S 3,5 mm x 1.35 mm DC-Jack, ak máte pripojenie zariadení s vysokou spotrebou energie (viac ako 900 milliamps) HDD, napájanie je možné pripojiť na ponuku možnosťou napájania (napájací adaptér sa predáva separatly).Prosím, láskavo upozornenie: tento produkt funguje IBA s DC 5V (Centrum Kladná Polarita) adaptér pre napájanie.

STABILNÝ A BEZPEČNÝ: S zabudovanú ochranu pre viac napätia a viac-aktuálne, toto 4 port nabíjanie pomocou pripojenia usb hub môžete udržuje vaše digitálne zariadenia a dáta v bezpečí.


  • Pohlavie: Muž-Muž
  • Konektor Na: USB
  • Názov Značky: TenYua
  • Konektor B: USB
  • Externý Zdroj Napájania: No


Napísať recenziu

Súvisiace produkty