Tiger Ben povodie povodie kohútik teplej a studenej all-meď C retro starožitné batérie, umývadlo batérie, umývadlo zvyšovať platforma


Štítky: kúpeľňa klepnite, mixér umývadlo, povodie klepnite, povodie zmiešavač, frap zmiešavač, klepnite, kúpeľňa batérie, led, mixér umývadlo, ťuknite na položku umývadlo, robinet salle de bain.

€159.97
  • Skladom
  • w189335


Otvorte cestu:Kai výťah

Vlastné spracovanie:je

čistá hmotnosť:1209g (kg)

Orgán: leader z vysoko kvalitnej zliatiny zinku, s použitím medzinárodných rozšírené gravitácie proces odlievania, presné strojové zariadenia výroby, prírodné, trvanlivé.

Cievka:

(1) keramický ventil s diamond-ako napríklad tvrdosť, vysoká Taocifaxin kvality, príjemné svetlo, vydržal viac ako 50 miliónov krát prepínač môže stále fungovať hladko a úsilie, odolné vodotesné.

(2) žiadnu údržbu, žiadne nosenie, anti-aging.

(3) platí pre tvrdá voda, štrk alebo piesok nie je dotknutá.

Povrchová úprava: kyselina meď, nikel, chróm a ďalšie multi-layer pokovovanie, salt spray test viac, než 200 hodín, s vynikajúcu koróznu odolnosť a trvanlivosť.Vyspelý vysávač ion náterových technológií, svetlo Zeyi ľudí, dlho-trvajúce, ako nové.Všetky odliatky, zvárance batérie sú starostlivo vyleštený povrch hladký.

viesť normy: v súlade s národnými GB / T1176 viesť normy, nie je na škodu do ľudského tela, v súlade s ochranou životného prostredia, zodpovedať potrebám sveta rozvoja, je povinný byť dobrým priateľom pre váš domov, takže si voda, voda čistejšie a zdravšie.

testovanie výrobkov: Pred výrobky vyrobené 100% test vody test, aby sa zabezpečilo, že popredný únik.Ak sa zobrazí vodovodu, tam sú testy zostávajúce vody, to je normálny jav.


  • Druh: Povodie Kohútikov


Napísať recenziu

Súvisiace produkty