Nerezová Oceľ Elektrické Studenej Stlačte rezance Stroj Obchodné Hydraulické Rake Stroj Ramen Panel Stroja 220v 2200w 1pc


Štítky: rezance stroj maker, studená rezance, obchodné cricut stroj, rezance makeing stroj, stroj, aby cestoviny, široké rezance stroj, veľké komerčné rezance stroj, shule rezance stroj, elektrické rezance, Zima Stlačte.

€497.10 €621.37
  • Skladom
  • w189822


Nerezová SteelCommercial Hydraulické Rake Stroj Ramen Stroj Panel Stroja Elektrické Stlačte Stroj Studený Stroj 220v 2200w 1pc

Obrázok znázorňujúci

Parametre výrobku

Názov:Obchodná Hydraulické Škrabka

Napätie: 220v

Príkon: 2200W

Rýchlosť: 1400 ot. / min.

Priemer valca: 64 mm

Materiál: za Studena valcovaných oceľových konzol puzdro z ušľachtilej ocele

Efektívnosť výroby: 2-3 misy/5 sekúnd

Váha: cca 80.8 kg

Rozmery: 825*420*515(mm)

[Osobitná pozornosť; 6-7 litrov hydraulického oleja musí byť pridané po obdržaní tovaru pred spustením.Nie sme zodpovední za škody spôsobené spustením stroja bez hydraulického oleja.

[Osobitná pozornosť; keď dostanete tovar, musíte pridať 6-7 litrov hydraulického oleja, a potom zapnite stroj.Ak zákazník nemá pridať hydraulického oleja pred použitím stroja, čo spôsobuje poškodenie stroja, nie sme zodpovední za to

Zavedenie nového výrobku:

Hydraulické primárneho stlačením rezance stroj (hrubé rezance stroj) je motorové olejové čerpadlo, že procesy cestoviny, rezance, a zemiakov, múky.Stroj má malé rozmery, vysoká účinnosť výroby, ľahko sa pohybovať, ľahko sa čistí, stroj používa 220V jednofázový motor, vhodný pre kolektívne jedálňach, reštauráciách a malých vermicelli spracovanie rastlín, zlepšenie efektivity práce a znížiť práce intenzity.

Štruktúra a princíp:

Stroj je zložený z motora, prevodovky, olejové čerpadlo, hydraulického valca, manuálne ventil, vypúšťací ventil, na povrchu trubice, hlinu, a iné diely.Počas práce, tkanina je plnené do povrchu rúrky, motorových jednotiek, hydraulických valcov stlačiť nadol, a tkanina je tlačený cez formy.Lisované do formy.

Použiť požiadavky a bezpečnostné opatrenia:

1. Na jednofázový motor bude vytvárať statickú elektrinu počas pohybu.Kým začnete používať tento stroj, to by mali byť uzemnené.

2. Pred každým napájania, skontrolujte, či všetky časti skrutky by mali byť dotiahnuté, uvoľnenie nie je povolené.

3, výsypná by mal byť inštalovaný v mieste, pripojenie orechy, orechy by mali byť dotiahnuté, č uvoľnenie.

4. Elektrické komponenty pohonu, vodiče a konektory by mali byť žiadne poškodenia alebo úniku, a nemal by byť zapnuté pred kontroly.

5, po boot:

(1) hydraulického valca by mali fungovať v uvedenom smere.

(2) stroj pracuje hladko bez akýchkoľvek abnormalít.

(3) Rez živých cesto na kúsky vhodnej veľkosti pre použitie.

(4) Ak plnenie, ruky sa nesmú dostať príliš hlboko, aby sa zabránilo tlaku na ruke.

(5) škrobu spracovaných múky alebo škrobu rezance by mali byť rovnomerne zastúpené podľa zodpovedajúce požiadavky.Nie je dovolené vyplniť suché múky do prstencového, aby sa zabránilo vyplnenie otvoru z spôsobuje stroj spustiť preťažené, poškodiť stroj diely alebo horieť motor.Vypnite vypínač okamžite po ukončení aby sa zabránilo dlhšom čakaní.

Vezmite prosím na vedomie, ako beblow !!!Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy"(368.42 usd), ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodanie vášho najbližšieho prístavu!Ak je doprava po mori, po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.Ak sa rozhodnete DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ATD, ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express a priamo doručenie na vašu adresu(DVERÍ K dverám SLUŽBY)! 1)s cieľom chrániť vaše položky a vyhnúť sa akejkoľvek škody z prepravného procesu, Keď dostanete balík, Kupujúci by mali kontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne ARAMEX / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.Potom si fotografie za poškodený stroj a balení, ihneď odoslať správu na nás, pomôžeme vám vyriešiť problémy. 3)v prípade, ak máte nejaký problém o výrobok, alebo doprava, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. 4)A vaša odozva je veľmi dôležité našej predajni, Ak ste spokojný s našim výrobkom a náš server ,po potvrdení tejto objednávky, Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, sme aj vám "IDEÁLNY 5 HVIEZD", Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.


  • Rozmery: 825*420*515(mm)
  • Číslo produktu: GL0891
  • Napätie: 220v
  • Moc: 2200W
  • rýchlosť: 1400 ot. / min.
  • Priemer valcov: 64 mm
  • materiál: Za studena valcované oceľové držiak, puzdro z ušľachtilej ocele
  • Názov Produktu: 32 hole red bean cake stroj
  • Hmotnosť: about 80.8kg
  • Názov Značky: LZHZXY
  • efektívnosť výroby: 2-3 misy/5 sekúnd


Napísať recenziu

Súvisiace produkty