Doprava zadarmo! HK4023 HK404723 40*47*23 mm Ihlové ložiská


Štítky: deco vintage svetlé, ušný klip ženy dlhé, kostým naruto šedá, kostým naughty 360, kostým nick junior, ušný klip pearl deti, kvet čipky, stuhy, deco nástroje kruhovým, ucho kryt iphone 5s.

€2.60 €3.82
  • Skladom
  • w190485


Sme firma z Číny s viac než 10 rokov skúseností, môžu poskytnúť rôzne modely, rôzne typy ložísk; · vysoká úroveň služieb, konkurenčné ceny, kvalitné ložiská; · vzhľadom na Mnohých ložiskové modely, nie je možné zobraziť všetky, môžete Stáť vo vnútri list sa opýtať; · Ak potrebujete veľké množstvo tovaru, prosím, kontaktujte nás pre uskutočnenie ponuky; · s viacerými medzinárodnými logistiky spolupráce, poskytnúť viac pohodlné a efektívne logistické služby.

Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.

·Vaše otázky bude odpovedať do 6 hodín

·Ak je niečo, čo môžeme pomôcť.pls kontaktujte nás. ·Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu. ·Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. ·Budeme kontrolovať tovar starostlivo pred odoslaním. ·Budeme kontrolovať tovar starostlivo pred odoslaním. · Prosím Pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky..My len loď na potvrdenej objednávky adresy. (Ruskej priateľmi potrebné napísať svoje meno a priezvisko,alebo sa nemôže prijímať pozemok.) ·SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. ·Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba.Vďaka vopred!To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!


  • Názov Značky: JZN
  • Číslo Modelu: HK4023 HK404723 40*47*23 mm


Napísať recenziu

Súvisiace produkty