Posilňovacia Interiérové Steny Výzdoba Obtlačky Fitness ÍSŤ TVRDO alebo ÍSŤ DOMOV Motivácia Citát Samolepky na Stenu Spálne Koľaji Dekorácie Z782


Štítky: 4x nepremokavé hnojív, crystal fighters košele, crystal fashion nálepky, krištáľové figúrky svete, 26-palcový tenisové rakety, crystal tvárou bangles, crystal ženské plavky, crystal film izolácia, brat medveď film zadarmo.

€6.90 €8.97
  • Skladom
  • w19226


Vitajte v našom Obchode !

Prosím, prečítajte si popis výrobku a kontaktujte nás s prípadnými otázkami!

Veľkosť (1 palec =2.54 cm) :

42 cm x 43 cm vysoký

56 cm x 57 cm vysoký

O Color : sa snažíme naše najlepšie ukázať skutočný produkt.Ale farba stále možno trochu odlišné podľa obrázka a obrazovka efekt.Prosím, zvážte to pred zakúpením.

~~ O VÝROBOK ~~ * Tento výrobok je jeden time aplikácie.Obtlačky sú vymeniteľné , ale nie opakovane . * Naše nálepky sú vyrobené s vysoko kvalitné vymeniteľné vinyl a sú vlastné rez pri nákupe. * Naše vymeniteľné kvalitné matné vinylové nálepky, keď sa nanáša na stenu vzhľad maľované na! * Vymeniteľné stena nálepky možno aplikovať takmer na všetky čisté, hladké, prachu a mastnoty voľného povrchu. * Veľkosť kotúča, môže byť trochu väčšie a zobrazia sa všetky podrobnosti. * Obtlačky väčší ako 23.5" (60 cm) široké prísť v 2 alebo 3 kusy.

Ako používať

1.Steny Odtlačkový-1 ks ;Prenos Filmu - 1 ks;Nožnicový -1 pc;Karta -1 pc.Uistite sa, že váš displej povrch je čistý a jasný vlhkosti, oleju alebo prachu.

2.Stick prenos film na dizajn, zabraňuje tvorbe bublín, rovnako ako je to možné,potom kopírujú ho znova a znova s kartou.

3.Opatrne odstráňte prenos film, s otlačkom dizajn pripojené, z podkladového papiera.Flip cez a odstrániť zostávajúce podkladového papiera.

4.Starostlivo miesto, dizajnu a filmu na svoje zobrazenie povrchu.Používajú karty, škrípanie dizajn pevne prostredníctvom filmu, od centra dizajnu smerom k okrajom.Opatrne odstráňte prenos film z kotúča.

5.Hotovo (môžete nakrájame na kúsky, ako je potrebné.)

Prepravné a Dodacia lehota tovar zasielame do celého sveta.Položka Doba Spracovania: Väčšinou, položky môžu byť dodané von do 2 až 7 pracovných dní.Tranzitný čas a čas Doručenia líšiť v závislosti od toho, kde sa nachádzate a kde sa váš balíček pochádza, ako aj spôsob dopravy.Tiež, dodávka môže byť odložené pre dovolenku alebo fyzická nehôd.Položky sú dodávané z Číny Letecky, za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín do 15 do 30 pracovných dní.A položky dostať krajín, ako USA, Austrália, a to do 7 do 25 pracovných dní.

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ďakujem moc!Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.Úprimne dúfame, že kupujúci nám môže dať príležitosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.Sme čestní predávajúceho.Váš rešpekt pre nás bude veľmi ocenil.A necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich.


  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • Názov Značky: ZINIAN
  • Číslo Modelu: Z782
  • Vzor: Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Klasifikácia: Podlahové Samolepky
  • Tému: Znaky
  • Scenáre: STENY
  • materiál: PVC
  • Štýl: Moderné
  • Farba: 20 Farieb je k dispozícii


Napísať recenziu

Súvisiace produkty