3# Non Zámok Pokovovanie Zips Jazdcov 25pcs Kovové Zliatiny Zinku pre nylon zips D tvar vysokej kvality DIY výstavné šitie príslušenstvo


Štítky: jazdec ktm, audi nohy, infiniti šúchať, mitsubishi prah, cbr929rr plastové, pes jazdca, s1000xr jazdca, 2011 gl450, kenma haikyuu, citroen plastové.

€1.53 €1.65
  • Skladom
  • w192278


Pretože pôvodu je iný,zipsy jazdcov bude mať mierne rozmer rozdiely, a to môže mať vplyv na používanie zipsy jazdcov.Ak ste najprv kúpiť tento štýl zips v našom obchode si môžete kúpiť vzorky prvý.Je len potrebné $0.01( nezahŕňa poštovné ).Každý človek je obmedzená na jednu pre každého zips jazdcov .Prosím zanechať odkaz, povedzte mi, vzorky chcete, budeme loď podľa správy.

25pcs/veľa Kovové Zliatiny Zinku 3# Non Zámok Pokovovanie Zips Jazdcov zips vytiahnuť na nylon zips D tvar vysokej kvality urob si sám

farba:znázornený na obrázku

množstvo:25pcs/veľa/farbu, Materiál:Kov

veľkosť:3# Non Zámok Pokovovanie Zips Jazdcov pre nylon zips

štýl: 3# nylon zipsy

Biely zips jazdcov sú na zips, biela

Čierny zips jazdcov sú na zips, čierna

Strieborný zips jazdcov sú pre všetky farby na zips

O Poradí: 1.Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie. 2.Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu,čo chcete, my vám pošleme zásielku, ako si zvoliť v objednávke.O Výrobky: 1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Vzhľadom na ručné meranie,nechajte mierne rozmer rozdiely.O Servis: na Všetky výrobky sú vkladané ručne,môže byť trochu chyby.Ak sa vám niečo zlé alebo chybný, prosím voľne napíšte nám okamžite.O Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd nechať 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu. 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie!Máme profesionálne factory, ktorá používať pokročilé stroj a vyspelé technológie.

Sme kontrolu kvality striktne v každom procese.

Máme profesionálne kontroly tímu prezrieť tovar v každej objednávke.

wy-plugin-sk


  • Funkcia: Zips Jazdcov pre 3# nylon zips
  • Technics: pokovovanie
  • Číslo Modelu: 3#
  • materiál: Kov
  • Typ Produktu: Zips Jazdcov
  • Kovové Typ: Zliatiny zinku
  • Jazdec Typ: Non zámok
  • VEĽKOSŤ: 3#


Napísať recenziu

Súvisiace produkty