16 Ks Plastových Basová Gitara hlasitosti Tónu Ladenie Gombíky Ovládania Rýchlosti Gombíky Tlačidlá Chrome gitarové príslušenstvo diely


Štítky: v7, DVB, gitara peg, cline, tuner, electric guitar tuner, pre guitar tuner, bass guitar tuner, bass tuner, freesat v8.

€14.14 €14.88
  • Skladom
  • w19255


Farba: Strieborná(pochrómovaný)

Materiály:Plast

Priemer:20 mm

Výška:18 mm

Dutý Hriadeľ Priemer:6 mm

Balenie Obsahuje:

16 x Gitara gombíky, Aké spôsoby platby, ktoré môžem použiť?V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na www.sarisanci.sk v budúcnosti.O Prepravné 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE 2. Objednávky budú spracované v rámci 24-60 hodín platba potvrdená zvyčajne. 3. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin a víkendov. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.EMS------o 5-10 pracovných dní.DHL------o 4-7 pracovných dní Čína Post/Hong Kong Post------o 15-50 pracovných dní O Návrat Politiky 1) vezmite Prosím na Vedomie: nemôžeme pokryť všetky položky za škodu po používajú, alebo v dôsledku poškodenia vodou. 2) Postup, ak sa chcete vrátiť tovar, ako nasledujúci Krok 1), Kontaktujte nás Prostredníctvom Alibaba.com's centrum správ,alebo nám pošlite e-mail Krok 2) nám Poskytujú obraz o chybný tovar, a tiež toľko detailov, ako je to možné o problém, majú Krok 3) Vrátiť vec na dohodnuté výmenu alebo vrátenie peňazí. 4) Všetky návrat poštovné náklady sú na zodpovednosť kupujúceho.O spätnú Väzbu ------spokojnosť zákazníka je Naším cieľom ! 1)Ako mám opustí spätnú väzbu pre predávajúceho ?---- http://help.www.sarisanci.sk/feedback_suppliers.html 2)Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 3) skontrolujte si Prosím neváhajte contacu nás, Ak Existuje akékoľvek problémy, o podniku, budeme robiť pre vás len to najlepšie ,ďakujem.Poznámka: *Prosím, láskavo pochopiť, že možno, že FARBA nie je 100% isté ako skutočný produkt, pretože fotoaparát, monitor, alebo iných dôvodov, Ďakujem.


  • materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: tuner
  • VEĽKOSŤ: As shown in the photo
  • Druh: tuner
  • Dutý Hriadeľ Priemer: 6 MM
  • Hmotnosť: 5g/piece
  • Farby: Striebro(pochrómovaný)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty