Akvárium voda odkvapkávacia buffer vedro vedro vody vedro 1 L 6L drop filter buffer


Štítky: hliníkové vyrovnávacej nádrži, akvarijné rybky, akvárium rock, akvárium piesku, meď palivovej nádrže, akvarijné pozadie, wallpaper, 2l vyrovnávacej nádrži, akvárium dizajn, byd palivovej nádrže, navara palivovej nádrže.

€11.08 €11.79
  • Skladom
  • w19510


Poznámky:

-Výrobok neobsahuje retail balenie.Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás.Zaistíme, že tovar je v dobrom stave.

Kapacita:1 L/6L s mierkou

Cez ventil na ovládanie vôd, používanie jednoduché a pohodlné

Vo všeobecnosti pri výmene vody, nové vody do rýchlo, ľahko spôsobiť thecylinder kvalita vody, teplota vody, pH, vodivosť......Rýchla zmena a tak ďalej, môže tiež spôsobiť naliehavosti ryby a okrasných shrimpphysiology a choroby, alebo dokonca aj smrť.Valec podávať lieky, druh ryby len je stimulant a naliehavosti a bolí, teraz používať Yabo voda odkvapkávacia buffer,môžete zmeniť vody alebo drugging nechať tieto škody znížiť na minimum alebo žiadne, aby ekológie, ryby a krevety si valca uchováva čo najlepšie a najpohodlnejšie štátu.

Nie len pre akvárium, zmena kvality vody ako je slnko, ako weedsalso uplatniť, znova ako krevety valec pridanie montmorillonite, Swire Pacific morské bahno zmien na kvalitu vody produktov, používanie drip segmentu je dobrý spôsob, ako!


  • Napätie: 0
  • Moc: 1W
  • Druh: ryby


Napísať recenziu

Súvisiace produkty