2600-3000g veľká veľkosť prírodné čierna obsidián prútik jediný bod reiki liečenie kryštálmi spirituality obelisk veža wicca palička


Štítky: wicca čiar, crystal palička, kamenná veža, obsidian yoni, obelisk, radosť palička, kotol wicca, quartz veža, veľké krištáľovo, stredoveké archer.

€67.35
  • Skladom
  • w19574


Prírodné čierna obsidián palička

váha:cca 2600-3000g

Package: bude plná bubliny vo vnútri a bezpečnosť taška mimo

Upozornenie:

*Od prírodného kameňa položky, každý kúsok je iný, sme sa dodať tovar náhodne, ale budeme vyberať najlepšie jeden na odoslanie k vám, ďakujeme vám za vašu dôveru a porozumenie. *V závislosti od veľkosti dlane a Uhol snímania, tam bude chyba veľkosti.Prosím, pozrite si detaily produktu hmotnosť.Ďakujeme! *Vzhľadom na rozdiel medzi filter a monitor, obrázok a objekt bude mať farbu rozdiel.

Pozornosť

1# Všetky položky sú zaznamenané v prirodzeného svetla.Ako je známe všetkým, každý prírodný kameň má svoje vlastné charakteristiky, a nie je presne rovnaký existencie.Prosím, nevadí, ak výrobky, ktoré dostanete, sú odlišné od tých na obrázku.

2# Medzinárodnej Kupujúci vezmite prosím na vedomie, dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Doprava

1# Sme sa dodať tovar do 3 pracovných dní po vašu platbu.Prosíme o potvrdenie vašej dodacej adresy počas tohto obdobia.

2# Položka bude odoslaný z Číny Poštou Štandard International balné (s sledovacie číslo).Vo všeobecnosti 10 až 30 dní,niektorých krajinách môže byť 30 až 60days.

Po predaji

Ak nie ste spokojní s produktmi, ktoré dostanete, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Budeme riešiť túto situáciu podľa aktuálnej situácie jednotlivca.

Spätná väzba

1#, Prosím neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

2# Ak ste spokojní s produktom, prijaté, prosím, láskavo nám priaznivé komentár.Vaše hodnotenie je najlepším povzbudením pre nás.Ďakujem vám veľmi pekne!


  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Názov Značky: DH JINGKA
  • Tému: Láska
  • Štýl: feng shui
  • materiál: Crystal


Napísať recenziu

Súvisiace produkty