Plyšové Mačka Hniezdo Je Možné Rozobrať A Umyť Malé Zvieratko Hniezdo A Plyšové Mačka Mat Sa Používajú Vo Všetkých Ročných Obdobiach


Štítky: 49 mm košík, 05sec časovač, 85005 hyper, 1 87 rys červený, 1991 arsoft, 235mm čepeľ, aodai prehoz, 05g top box, 3d deco gél.

€2.62 €4.36
  • Skladom
  • w19938


Funkcie:

1. Špeciálne navrhnutý pre domáce zvieratá: s jeho okrúhly tvar, naše vysoko kvalitné prstencového objímanie psa posteľ je veľmi vhodné pre domáce zvieratá, ktorí roll.Na vyvýšeným okrajom vytvára pocit bezpečia a poskytuje podporu pre hlavu a krk.Super mäkká výplň môže zmierniť kĺbov a bolesti svalov.

2. Komfort: pohodlné, flexibilné a sú vyrobené z umelej kožušiny, naše luxusné teplého pelechu, pripomínajúce matku na srsť srsť, plus hlboké praskliny, aby sa váš maznáčik šťastný, tieto zvieratá budú mať plný, uvoľnený spánok, a tak zlepšiť správanie a zdravie.

3. Krásne a praktické: náš internetový miest majú prirodzené a krásne farby, ktorá je dokonalým doplnkom do každej miestnosti dekorácie, a pretože ich dno je vodotesný a proti hnilobe, pomáha aby sa zabránilo náhodnému nečistoty od zadania vašej podlahy.

4. Luxusné materiály: luxusné a odolný umelé kožušiny je spolu vytvoriť praktické a pohodlné psa matrac.

Popis:

Naše vysoko kvalitné prstencového maznať psík miest sú ideálne pre koľajové domáce zvieratá.Tieto zvieratá budú mať plný, uvoľnený spánok zlepšiť ich správanie a zdravie.Zároveň naše pet miest majú prirodzené a krásne farby, ktorá je dokonalým doplnkom do každej miestnosti dekorácie, a pretože ich dno je vodotesný a proti hnilobe, pomáha aby sa zabránilo náhodnému nečistoty Zadajte vašu podlahu.

Špecifikácie:

Materiál: Plyšové

Package Zahrnuté:

1 * pet hniezdo

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.


  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Umývanie Štýl: Ručné Umývanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor: Pevné
  • materiál: 100% BAVLNA


Napísať recenziu

Súvisiace produkty