Esenciálny Olej, Aróma Difuzér, Aromaterapia LED Zvlhčovač Vzduchu, Čistička hmly maker pre domáce biele zrna zvlhčovač aromaterapia


Štítky: candl, aby, reed difúzor fľaše sklo, lazada aróma difuzér, , esencial olej sviečky, reed difúzor fľaše bulk, aromaterapia sklo, aróma stick sklenené fľaše, dvere pece, aróma lampy oleja, olej sprej bottl.

€2.31 €2.81
  • Skladom
  • w20222


Popis:

Cítite sa často podráždený, nedá spať?ak bežný jogy alebo hudbu nemal nechať si môžete byť istí, tela a mysle.Nebojte sa, všetky tieto problémy budú ďaleko od vás, ak budete používať zvlhčovač, môže si môžete vychutnať voňavé vzduchu a zdravý život.

Funkcie:

- Relaxačné, Osviežujúci, Reštaurovanie

Pocit únavy každý deň?Dávky sa pohybujú od znižuje únavu na zmiernenie nespavosť na zníženie duševný stres.Jeho čas pre vás, aby si dobré noci spať a energický ráno.

- Uloženie Vašej Pokožky

Ultra-tichý prenosný ultrazvukový zvlhčovač udržuje svoj životný priestor čistý a správne moisturized.Dont nechať zabrániť suchý vzduch, suchá koža, a chrípka/chladu baktérie zničiť váš deň.Jednoducho chrániť seba a svojich blízkych, najmä s 130mL vodárenských kapacít a až 5 hodín prevádzky.Auto shut-off funkcia bude vypnite zariadenie, keď sa vyčerpá z vody, tak aby sa to, na ako dlho, ako budete chcieť.

- Pre všetkých Priestorov a Umiestnenie

rôzne farby LED osvetlenie umožňuje Esenciálny Olej Difúzor, ktorý sa zmestí do každej miestnosti.Sledujte hypnotickému displeji, nastavte ho na jednu farbu, alebo dokonca vypnúť úplne.Udržať jednu spálňu pre lepšie noci spať, jeden do obývacej izby pre rodiny, a potom jeden v kancelárii pre myseľ-upokojuje obnova pri práci.

Špecifikácie:

Napätie: DC 5V

Výkon: 3W

Materiál: ABS+PP

Nastavenie Času: 2-8 Hodín

Objem nádrže: 130ML

Aplikácia Krytá Plocha: Cca 31~40

Hluk:

Rozmery: 147*100mm

Hmotnosť: 220g Package Zahrnuté:

1 x LED Zvlhčovač

1 x USB Kábel

1 x Bavlna Core

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.


  • Konektor Typu: Elektrina
  • materiál: Sklo
  • Výroba: Sviečka Aromaterapia Pece
  • Klasifikácia: Sprejová Fľašu
  • Druh: Reed Difúzor


Napísať recenziu

Súvisiace produkty