4-Palcový Leštiaci Pad Pre Žula, Mramor, Umelý Kameň, Betón, Terazzové, Doprava Zdarma


Štítky: disk poľský, list štít, kruh pre brúska, 2 palcový brúsneho papiera, 22 mm disk, uhol rezu drevo, diamond disku, handričkou šmirgeľ, kotúčová brúska kovov, brúsny papier kameň.

€17.43 €21.52
  • Skladom
  • w21137


Package : 7PCS+ 1 kus backer pad M14 Priemer : 4 palce, Hrúbka : 3 mm Kamienky : 50#、150#、300#、500#、1000#、2000#、3000#

POUŽITIE DIAMOND MÄKKÉ BRÚSNE DISK 1 sa používa na liečbu a renovácia rôznych poschodiach a kroky po, ktorým žuly, mramoru a umelého kameňa dosky.Môže byť použitý s rôznymi ručné brúsky alebo obnovu strojov podľa potreby a návyky. 2 sa používa pre spracovanie umelého kameňa, žuly a mramoru.Má kompletné a štandardizované veľkosti častíc systém a dobré flexibilitu.To sa hodí v spracovateľských liniek, chamfers, zakrivené dosky a špeciálne v tvare kameňa.Existuje mnoho tvarov a špecifikácie pre výber.Tento veľkosti častíc číslo je ľahké identifikovať, a môže byť použitý s rôznymi ručné brúsky, podľa potreby a návyky. 3 Pre priemyselné haly, sklady, parkoviská a iné betónové podlahy alebo rôzne súhrnná iniciátorom poschodí projekty, je možné použiť flexibilne s rôznymi ručné brúsky alebo modernizácie strojov podľa potreby a návyky.Rôzne veľkosti zŕn brúsne disky sú používané.Pre hrubé brúsenie, jemné brúsenie a leštenie. 4 Pre brúsenie a leštenie keramické obklady, keramické dlaždice výrobca podporuje manuálne, automatické plný leštiace stroje a pol leštiace stroje pre celú leštenie a pol leštenie mikrokryštalický dlaždice, glazované dlaždice a starožitné dlaždice.Povrch hodnota jasu môže dosiahnuť viac ako 90. Používa sa na zemi liečbu a obnovu mikrokryštalický obklady a rôzne keramické dlaždice.Môže byť použitý s rôznymi ručné brúsky alebo obnovu strojov podľa potreby a návyky!

Doprava FAQ OTÁZKA: Čo je MIN?Odpoveď: MIN je 7PCS nastaviť Otázka: Aká je dodacia lehota?Odpoveď: Pre 1-5 Súpravy, Výroba Čas je o Jeden Týždeň .Hromadná Výroba Čase, je Potrebné o 2 Týždne.


  • Vonkajší Priemer: 4"
  • Pad Materiál: Syntetický diamant/živica
  • Názov Značky: HT diamantových nástrojov
  • Použitie: Renovácia Tím
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty